Duminica, 14 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri Idei de succes Taxi garantat, prin aplicatia GoCab Romania

Taxi garantat, prin aplicatia GoCab Romania

Email Imprimare

Aplicatia de taxi GoCab Romania lanseaza acum un nou serviciu, si anume serviciul de taxi garantat. Prin intermediul acestui serviciu, GoCab PRO, tuturor potentialilor clienti de taxi care si-au descarcat aplicatia li se garanteaza gasirea unei masini de taxi. Asadar, sunt eliminate situatiile in care clientii incercau sa gaseasca o masina de taxi si nu reuseau, fie din cauza traficului intens de la orele de varf, fie din cauza conditiilor de vreme neprielnice, fie din cauza locatiilor considerate nefavorabile de catre soferii de taxi. Descarcand aplicatia GoCab, clientii au garantia ca vor gasi un taxi deja de la deschiderea aplicatiei, indiferent de conditiile meteo sau de ora, cu acelasi tarif. De asemenea, soferii de taxi care se inscriu in acest serviciu de asigurare a unui taxi garantat pentru clienti vor avea un venit minim garantat pentru o sesiune de lucru.

Alin Grosu, director departament de dezvoltare software GoCab Romania, declara: Prin serviciul GoCab PRO, noi incercam sa rezolvam doua probleme majore ale pietei de taximetrie din Romania. Pe de o parte, rezolvam problema celor care nu gasesc tot timpul un taxi, iar acest lucru il facem garantandu-le clientilor nostri ca, la orice ora din zi si din noapte, pot gasi un taxi prin intermediul aplicatiei noastre. Pe de alta parte, rezolvam problema soferilor, care alearga, zilnic, sa obtina cat mai multe incasari, incercand sa onoreze cat mai multe comenzi, avand stresul ca trebuie sa realizeze o suma minima in fiecare zi. Cum facem acest lucru? Simplu: soferilor care au ales sa presteze acest serviciu noi le garantam venituri minime zilnice pentru o sesiune de lucru.

Aplicatia
GoCab Romania este o aplicatie de comanda taxi care poate fi descarcata in mod gratuit. Este o aplicatie in continua extindere, in acest moment fiind prezenta in peste 25 de orase mari din tara.
IOS: https://apple.co/3sCDykA
Android: https://bit.ly/3G3xuHD
Huawei: https://bit.ly/3sA0v8g
Informatii suplimentare referitoare la aplicatia GoCab puteti gasi pe website-ul companiei, www.gocab.ro, sau sunand la telefon 021.9595. Compania GoCab Software S.A. este o companie romaneasca, fiind listata la Bursa de Valori Bucuresti.

GoCab Romania

www.gocab.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.