Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri Idei de succes Exotique, poarta catre Orient

Exotique, poarta catre Orient

Email Imprimare

Cu totii ne dorim o casa care sa ne reprezinte, care sa spuna o poveste despre cum suntem noi, despre ce ne place, despre lucrurile in care ne regasim. Ne-am dori sa nu fie un simplu adapost, ci si un spatiu de visare si de implinire sufleteasca. Din aceasta dorinta s-a nascut, in urma cu mai bine de noua ani, si brandul Exotique. Ceea ce diferentiaza Exotique de alte branduri similare este faptul ca Exotique propune o noua viziune asupra spatiului nostru intim si asupra modului de a comunica in cadrul acestui spatiu atat de sensibil si de bogat in semnificatii.

Ideea dezvoltarii unui brand de mobilier si decoratiuni interioare care sa aduca mai aproape de romani spatii geografice si culturale pentru multi inaccesibile ii apartine Pusei Hack. Scanteia de la care a pornit totul a fost pasiunea ei pentru obiectele de mobilier si, in special, pentru stilul oriental. Dupa ani si ani de calatorii intreprinse de Pusa Hack in Orient, in cautare de obiecte cu totul deosebite, capabile sa spuna povestea unor locuri cu traditii si simboluri unice, Exotique a ajuns astazi sa importe piese de mobilier si decoratiuni interioare unicat din 17 tari si sa aibe sute de furnizori. Mobilierul provine de pe tot cuprinsul Asiei, din tari precum China, India, Vietnam, Malaezia, Indonezia, Laos, Maroc, Filipine, Iran sau Afghanistan. Fiecare piesa de mobilier si fiecare obiect de decoratiune interioara care ajunge in showroom-ul Exotique este incarcat de semnificatii, fiind rodul maiestriei artizanilor locali: de la masutele din lemn indian de shesham si paturile matrimoniale chinezesti la cosurile nuptiale, cutiile pentru bijuterii sau diversele reprezentari ale lui Buddha. Pe langa stilurile chinez, tropical, indian si vietnamez, in showroom-ul Exotique de la Bucuresti si-au gasit locul si piese clasice, reproduceri ale unor perioade istorice marcante, precum perioada edwardiana.
In dezvoltarea brandului Exotique, primii trei ani au fost mai grei, pentru ca, la acel moment, acesta era primul brand de mobilier din tara care a avut curajul sa le propuna romanilor piese din lemn masiv din India si Thailanda si minunate piese din China antica. Treptat, pe masura ce publicul a inceput sa inteleaga conceptul Exotique, a venit si recunoasterea. Asa se face ca astazi, de la Exotique isi cumpara piese de mobilier nume importante din domeniul actoriei, al politicii si al showbiz-ului. Beauty Shine Beauty Center, Catalin Botezatu Concept, Arcadia Hotel, Club Bamboo, Fratelli, Om Shanti spa, restaurantele The Brick, Tirol Sinaia, Sangria, Bellini sau Budha Bar BaBa Brasov sunt doar cateva dintre spatiile amenajate, de-a lungul acestor ani, in stil Exotique. Poate ca cea mai importanta recunoastere pentru Exotique a venit pe 29 septembrie 2009, cand brandul a devenit Furnizor Oficial al Casei Regale. In plus, la inceputul lunii mai anul acesta, Exotique a fost ales sa furnizeze aranjamentul rafinat, realizat numai din adevarate piese de colectie executate manual si aduse special din Asia, din cabina ce i-a fost amenajata Shakirei in culisele concertului sustinut de diva muzicii latino in Piata Constitutiei.
Exotique este si furnizor pentru diferite case de moda si designeri renumiti, fiind distribuitorul Swarovski in Romania pe partea de textile. In 2009, proiectul de aniversare a sapte ani de Exotique s-a concretizat intr-o prezentare de moda semnata Catalin Botezatu, designerul fiind imaginea brandului inca din 2006.
Prin paleta vasta de piese de mobilier si obiecte de decoratiuni interioare pe care le abordeaza, Exotique se transforma intr-o fereastra deschisa spre lumile posibile, o fereastra menita sa aduca mai aproape de noi vise, fantezii si impliniri.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.