Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri Idei de succes Contemporist.eu, din pasiune pentru tine si spatiul tau

Contemporist.eu, din pasiune pentru tine si spatiul tau

Email Imprimare

Traim intr-o epoca dominata de viteza si acces rapid la informatie, in care comertul online nu mai este demult o raritate rezervata doar unui numar restrans de persoane care, fie din lipsa de timp, fie pe motiv ca nu au rabdare sa colinde magazinele in cautarea Acelui produs de care au absoluta nevoie aici si acum, au gasit solutia salvatoare in universul cumparaturilor pe internet. Dorinta noastra de a ne bucura de confort, de a ne simti inconjurati de lucruri frumoase este parte integranta a aspiratiilor omului contemporan, pentru care o echipa entuziasta, receptiva in cel mai inalt grad la ultimele tendinte in materie de design, mobilier si moda a creat un magazin online cu un nume pe cat de sugestiv, pe atat de inspirat: Contemporist.eu.

Contemporist.ro este un magazin online care si-a propus, de la bun inceput, sa ofere clientilor sai produse de design si servicii de calitate. Atentia fata de client (de la respectarea termenelor de livrare pana la angajamentul de a raspunde la toate e-mail-urile), dar si tipul de produse promovate diferentiaza Contemporist.eu de alte magazine online asemanatoare. Aici, cei aflati in cautarea unui cadou inedit, a unei piese de mobilier purtand semnatura unui designer celebru sau a unui accesoriu original au toate sansele sa gaseasca un produs de design, unicat. Este demn de mentionat ca toate produsele din portofoliul Contemporist.eu, lucruri frumoase, interesante, captivante, trec, mai intai, prin filtrul de selectie al echipei din spatele magazinului.
Exista o infinitate de mijloace prin care ne putem infrumuseta viata, iar alegerea de obiecte si accesorii originale, care sa aduca un strop de culoare si buna dispozitie in viata noastra, este doar unul dintre ele. Nu trebuie sa fie neaparat mari, fastuoase. De multe ori, diferenta este facuta tocmai de lucrurile mici, care au insa puterea de a transmite un mesaj. In aceasta categorie se incadreaza si produsele de design disponibile pe Contemporist.eu, printre care se numara si esarfa Infinity, creatie a designerului Lena Criveanu exclusiv pentru Contemporist.eu. Prin culoarea si textura ei matasoasa, esarfa Infinity te va face sa te simti ca si cum ai pluti, indiferent ca o porti chiar tu la costumul gri de business sau ca iti bucura ochii infasurata la gatul persoanei dragi.
Crezul echipei Contemporist.eu? Acela ca lumea nu a uitat sa se bucure de lucrurile cu adevarat frumoase, care ascund in spatele lor o poveste si un concept ce le dau viata, si ca mai avem inca dorinta sa ne surprindem pe noi insine si pe cei dragi cu produse de calitate.

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.