Duminica, 14 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri La birou Cum poti calatori fara un depozit mare de bani?

Cum poti calatori fara un depozit mare de bani?

Email Imprimare

De obicei, accesam job boardurile pentru a gasi un job de zi, care ne-ar intemnita intr-un birou pe un an, poate doi. Insa haideti sa ne imaginam ca v-ati pornit intr-o aventura de lunga durata si ajungeti la momentul in care realizati ca n-ar strica sa mai faceti rost de niste bani. Care ar fi solutia?
Indiferent de sfera profesionala in care sunteti specializat, exista site-uri care va pot ajuta in situatii dificile, din punct de vedere financiar.

Upwork.com este graalul freelancerilor din toata lumea. O companie care a rezultat din unirea a doua servicii majore pentru freelanceri, acum este cu siguranta cel mai popular site pentru cei ce au decis ca vor sa se regaseasca la un oarecare moment, sa devina copywriteri sau sa renunte la oficiu si sa lucreze calatorind. Utilizatorii site-ului au posibilitatea sa lucreze mergand in tren sau autocar spre o noua destinatie exotica.

Fiverr.com – o alta platforma, care ofera posibilitatea de a castiga niste bani fara a merge la birou. Algoritmul acestui site este putin diferit de Upwork, insa rezultatul ramane a fi similar.

Freelancer.co.ro – un site foarte popular din aceeasi nisa, care este putin mai haotic, in sensul bun al cuvantului. Mai mult, veti gasi cele mai diverse oferte acolo.

Peopleperhour.com un site bogat cu oferte pentru specialisti de nisa digitala, designeri, programmeri, specialisti SEO etc.

Agregatoarele – in cazul in care calatoriti prin Uniunea Europeana si detineti cetatenia acesteia, puteti intotdeauna opta pentru serviciile agregatoarelor de locuri de munca. Agregatoarele intermediare intre persoana care isi cauta un loc de munca si Job Boardurile de pe Net. Agregatoarele compileaza informatia relevanta din intregul Net, care tine de un domeniu anumit, o stocheaza si o afiseaza utilizatorului. Niste agregatoare care au priza la public in Romania si in general in Europa sunt ro.jooble.org, monster.com si ro.indeed.com.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.