Marti, 27 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri La birou Unica Sport Romania a organizat Ziua Portilor Deschise

Unica Sport Romania a organizat Ziua Portilor Deschise

Email Imprimare

Joi, 30 martie 2017, incepand cu ora 18.00, a avut loc Ziua Portilor Deschise Unica Sport, cu tema Un angajat activ, un angajat fericit! Evenimentul a fost organizat de Unica Sport Romania si Romartizanat si a avut loc in sala Unica Sport Romania, strada Gara Herastrau, nr. 4D, cladirea de birouri C, parter, sector 2, Bucuresti. Companiile care au sprijinit organizarea acestui eveniment au fost: Himalaya Herbal Healthcare - o companie cu o istorie si o traditie semnificativa, ce joaca un rol important in transpunerea stiintei Ayurveda in intreaga lume, Crama Oprisor – un producator de vinuri cu o istorie indelungata, care ne ofera spre degustare vinurile cramei, Kiwi Finance - cel mai mare broker din Romania, lider de piata de peste 13 ani si partener strategic al bancilor din top 10, Agriro Fresh - lider pe piata producatorilor de plante aromatice si salate ready to eat din Romania, Viwa Vitaminwatter – ale caror produse va invitam sa le testati, si Mio Bio - un boutique chic de branduri alese, cosmetice bio si 100% naturale.

Pe durata evenimentului, Galina Tomas, managing partner Unica Sport Group, a sustinut o prezentare cu tema Un angajat activ = un angajat fericit, in timp ce Gabriel Chicioreanu, trainer, supervisor & career consultant – GCDF si cofondator Romartizanat, a vorbit despre Beneficiile modului activ de viata in zona corporate. Rodica Nicolae, redactor-sef manager express, a vorbit despre Cum pastrezi angajatii valorosi in companie? iar evenimentul a continuat cu o prezentare de ii Romartizanat si o tombola in cadrul careia s-au extras: o ie oferita de Romartizanat, un premiu oferit de John Maxwell Group si un cadou oferit de Mio Bio - cosmetice organice.
Evenimentul s-a incheiat cu o degustare de vinuri oferite de Crama Oprisor si o prezentare a vinurilor Dragaica rosie si Rusalca alba, sustinuta de somelierul Ana Maria Vranceanu. La eveniment au participat manageri, directori de resurse umane, specialisti de HR si comunicare interna, alaturi de jurnalisti.

Despre Unica Sport
Unica Sport este un studio profesionist de fitness pentru femei, deschis in Republica Moldova in 1998, dezvoltand de-a lungul activitatii sale 18 sali de sport sali de sport, dintre care una in Bucuresti, lansata in Septembrie, 2016. Pretul abonamentelor de grup la Unica Sport Romania incepe de la 150 lei/ luna si cuprinde:  intrari nelimitate la antrenamentele de grup, acces la vestiare, dusuri cu apa calda, uscatoare de par, accesorii sportive etc. Suplimentar, abonatii pot opta pentru sedinte cu nutritionistul companiei Unica Sport, crearea unui regim alimentar personalizat pentru fiecare abonat, sedinte private de fitness, masaj, yoga. In cei 18 ani de activitate ai grupului, 70.000 de cliente au fost ajutate sa devina mai sanatoase, beneficiind de serviciile de remodelare corporala si slabit sanatos. In salile Unica Sport au fost date jos peste 700.000 kg. Metodele de slabire Unica Sport se bazeaza pe rezultate pe termen lung si conservarea tineretii corpului femeii datorita metodei propii patentate de efort fizic dozat si nutritie personalizata.

Despre Romartizanat
Romartizanat creeaza si confectioneaza produse vestimentare si accesorii plecand de la traditia si portul romanesc, adaptate pentru fiecare client in parte. Produsele Romartizanat Boutique pot fi gasite in magazinul din hotelul Marriott Bucuresti.

Mai multe detalii pe pagina de facebook Unica Sport Romania. Revista Dacic Cool se numara printre partenerii acestui eveniment.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.