Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Apimond Produse pentru par Sampon Bio impotriva matretii, cu propolis

Sampon Bio impotriva matretii, cu propolis

Cu propolis si frunze de maslin
Formula noua, eficienta in combaterea matretii, realizata pe baza combinarii de ingrediente active biologice. Matreata nu dezvolta in timp rezistenta la actiunea acestui sampon.
Formula blanda, 100% fara sapun si SLS (sodium lauryl sulfate – detergent)/SLES (sodium lauryl ether sulfate – agent spumant).
Mod de utilizare: pentru rezultate optime se recomanda utilizarea samponului de doua ori pe saptamana, timp de cel putin o luna. A nu se aplica pe scalpul iritat sau cu alte afectiuni dermatologice.
Beneficiile excelente aduse frumusetii si sanatatii de cosmetica bio-organica se datoreaza ingredientelor naturale, in special celor din agricultura ecologica.
Produsele cosmetice Apimond au ingrediente certificate Bio.
Ingrediente INCI: apa, lauril-glucozida, coco-sulfat de sodiu, decil-glucozida, glicerina, otet din cidru de mere, cocamidopropil betaina, propolis (Propolis Cera), extract din flori de musetel (Chamomilla Recutita), ulei din frunze de maslin (Olea Europea), maltodextrina, silicea (Silica), acid sorbic, mentol, ulei din frunze de eucalipt (Eucalyptus Globulus).
Produsele cosmetice Apimond nu contin ingrediente chimice periculoase: uleiuri minerale si derivatele lor (parafina, stearina, vaselina, petrolatum, propilen glicol, uleiuri siliconice - dimeticone etc.), PEG-uri (polietilen glicol), etoxilati, ftalati (dietilhexilphtalate - DEHP si toate care se termina in -phthalate), parabeni (methylparanen, ethylparaben, propylparaben, butylparaben, benzylparaben), phenoxietanoli, coloranti sintetici, parfumuri sintetice, emulgatori sintetici, gume sintetice (carbomer), SLS/LES/SLES (sodium lauryl sulfate, sodium laurel sau lauryl sulfate), triclosan, dioxane (toate ingredientele cu terminatia -eth).

Pret: 21,01 lei (250 ml).

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.