Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Cum sa alegi produsele apicole


Cum sa alegi produsele apicole

Email Imprimare

Cu greu poti gasi produse mai sanatoase decat cele realizate de albine. Numai ca, de la stup si pana la noi, ele trec prin mana omului si pot fi degradate... Cele mai sanatoase sunt, in mod evident, cele absolut naturale, precum laptisorul de matca crud, realizat in baza conceptului Pur&Crud, concept introdus in Romania de compania noastra, Apiland, in iulie 2008. Dar, pentru a-si pastra calitatile terapeutice, este necesar ca intregul traseu pe care il parcurg aceste produse, de la apicultori pana la dumneavoastra, sa fie conform standardelor in vigoare, ca transportul sa se faca cu masini frigorifice, prin curier rapid, iar in magazinele de specialitate pastrarea acestor produse sa fie realizata corespunzator, adica la rece, intre 1 si 6 grade Celsius.
Cum magazinele de profil nu dispun in general de frigidere, au aparut pe piata si produse in asa-zise ambalaje de termostatare. Acestea pot pastra insa temperatura nemodificata in cel mai fericit caz timp de cateva ore, astfel incat o depozitare la raft afecteaza grav calitatile produselor, chiar daca pe ambalaj este trecut ca ele pot fi pastrate la temperaturi de pana la 20 de grade. In plus, deja de la recoltare si ambalare, apar diferente importante din punctul de vedere al calitatii produselor.
Compania noastra, care va ofera apicole de exceptie din zonele de deal si de munte ale Transilvaniei, a realizat investitiile necesare pentru ca aceste produse sa poate ajunge la consumatori in cele mai bune conditii, asigurand, pentru peste 300 de magazine, frigidere speciale, pentru ca produsele Apiland sa poata fi comercializate in cele mai bune conditii. In plus, Apiland selecteaza cu mare atentie produsele apicole pe care le ofera consumatorilor si le supune unor analize severe intr-un prestigios laborator din Franta, compania lider pe piata produselor apicole de la noi asigurand standardele de calitate pentru intregul lant pe care il parcurg aceste produse pana la dumneavoastra. Astfel, produsele noastre au garantata cea mai buna calitate, fapt ce le-a facut deosebit de apreciate nu numai in Romania, ci in intreaga Europa.
Este important de stiut ca produsele prost depozitate nu-si schimba gustul o lunga perioada de timp, dar isi pierd rapid calitatile terapeutice. Modificarile nu pot fi observate decat prin analize, astfel ca nu va puteti baza pe aspect sau gust, ci trebuie sa apelati la o marca sigura, la produse garantate, realizate de companii care isi respecta consumatorii si nu alearga dupa un succes rapid, facil, inselator. De aceea, trebuie sa alegeti originalul!
Cautati produsele Apiland, vor fi tot timpul la inaltimea asteptarilor dumneavoastra, in forma naturala, pura si nealterata, ceea ce garanteaza efectul uimitor al apicolelor de exceptie. Aveti grija de sanatatea dumneavoastra!

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy