Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Laptisorul de matca pur si proaspat


Laptisorul de matca pur si proaspat

Email Imprimare

Laptisorul de matca este o adevarata mina de sanatate. Dar aceasta bogatie de substante bioactive esentiale pentru organismul nostru se gaseste doar in laptisorul de matca proaspat. Cum el contine 67% apa, exista doar doua metode de a-l conserva: prin uscare sau la frig. Prin uscare se pierd majoritatea substantelor bioactive. De aceea trebuie sa apelam la laptisorul de matca pur si crud, dar in acelasi timp trebuie sa nu uitam ca laptisorul de matca pur si crud tinut in afara frigiderului are o valabilitate maxima de doar 72 de ore. Dupa aceasta, el nu-si modifica aspectul sau gustul, dar isi pierde proprietatile. Astfel, degradarea lui nu este vizibila pentru noi. Garantia cu privire la calitatile lui nu ni le pot oferi decat credibilitatea si seriozitatea furnizorului. Tocmai de aceea este esential sa alegem cu maxima atentie furnizorul. Numai asa ne vom putea bucura mereu de un produs de calitate cu efecte terapeutice certe.

Degradarea laptisorului de matca, daca nu e pastrat in conditii optime, incepe imediat dupa recoltare si continua pana ce il consumam. De aceea, furnizorul are obligatia sa verifice calitatea laptisorului de matca preluat de la apicultor si sa nu ambaleze decat un produs proaspat si de cea mai buna calitate. Pentru aceasta este necesar sa asigure conditiile optime de transport si de depozitare si un control riguros al starii si calitatii acestuia. Acest control nu se poate realiza decat prin analize de laborator extrem de precise. Pentru a avea garantia acuratetii acestora, noi colaboram cu laboratoare prestigioase din Franta, pentru a elimina orice risc de greseala si a putea oferi consumatorilor nostri un laptisor de matca pur si crud de cea mai buna calitate.
In acelasi timp, in momentul de fata, am reusit deja sa instruim apicultorii cu care lucram si sa-i ajutam sa se doteze astfel incat laptisorul de matca de la Apiland sa respecte cele mai inalte standarde internationale, oferind garantia ca la noi nu exista rabat de la calitate. Pentru a ne asigura ca nu apar accidente dupa ce laptisorul de matca a plecat de la noi, am selectat cu grija magazinele cu care lucram, le-am ajutat sa se doteze cu frigidere si am asigurat conditiile necesare ca transportul produselor noastre sa nu se realizeze decat cu masini frigorifice. Astfel, cumparand un laptisor de matca pur si crud de la Apiland aveti garantia ca pe intregul parcurs, care incepe de la stupul de albine si se termina la magazinul din care cumparati produsul, calitatile laptisorului de matca au fost pastrate nealterate, dumneavoastra putand beneficia de un produs cu calitati terapeutice maxime, asa cum a fost el produs de catre albine. Ramane doar ca dumneavoastra sa aveti mai departe aceeasi grija de el pana ce il veti consuma.
Trebuie sa fiti insa avertizati ca in momentul de fata exista furnizori care nu respecta nici normele minime de transport si depozitare si care accepta sa lucreze cu magazine care nu sunt dotate corespunzator sau al caror personal nu a fost corect instruit. Aceste produse risca, indiferent a cui ar fi vina, ca in momentul in care le cumparati sa fie deja complet degradate si sa nu mai prezinte nici o eficienta terapeutica. De aceea va sfatuim sa aveti maxima grija ce si de unde cumparati.
Produsele Apiland le veti gasi doar in magazine corect dotate si al caror personal a fost instruit in mod special cu privire la cerintele impuse pastrarii si manipularii laptisorului de matca pur si crud, tocmai pentru a va putea oferi o garantie totala cu privire la produsele ce poarta aceasta marca. O garantie cu privire la pastrarea integrala a calitatii lor pana in momentul in care le cumparati dumneavoastra. In plus, instructiunile pe care le primiti odata cu produsul va furnizeaza toate informatiile necesare pentru ca dumneavoastra sa puteti sa va bucurati in continuare de integralitatea proprietatilor terapeutice ale acestor produse de exceptie. Speram ca Apiland sa devina sinonim, pentru orice consumator de produse apicole, cu garantia calitatii. De aceea, ne permitem sa va indemnam sa cautati si sa alegeti produsele Apiland pentru a fi siguri de calitatea produselor pe care le consumati.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy