Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Laptisorul de matca si miraculoasa revenire a Papei Pius al XII-lea


Laptisorul de matca si miraculoasa revenire a Papei Pius al XII-lea

Email Imprimare

In 1954, laptisorul de matca era inca practic necunoscut, singurii initiati fiind apicultorii. Dar in acel an starea Papei Pius al XII-lea s-a agravat dramatic, cu toate ca la capataiul lui s-au succedat cei mai straluciti medici ai timpului, Papa ajungand la inceputul lui februarie pe patul de moarte. In disperare de cauza, pastrand totusi o urma de speranta, pe 12 ianuarie 1954, medicul personal al Papei, doctorul Galeazzi, a apelat la doctorul Paul Niehans, parintele terapiei celulare si cel mai reputat gerontolog al timpului. Prin clinica sa privata, La Prairie, de pe malul lacului Leman, au trecut de-a lungul timpului nenumarate figuri ilustre ale epocii, precum Charles Chaplin, Konrad Adenauer, Charles de Gaulle, Dwight si Mamie Eisenhower, Winston Churchill, Charles Boyer, Joseph Kennedy, Somerset Maugham si multi altii.

Gratie lui, Charles Chaplin a avut un copil la varsta de 80 de ani, impreuna cu ultima lui sotie, iar nenumarate actrite de la Hollywood, trecute de prima tinerete, in urma tratamentului minune aplicat de acest doctor celebru, primeau din nou roluri de femei tinere. Doctorul Niehans si-a facut aparitia, la capataiul Papei, in momentul in care aproape nimeni nu mai credea ca o minune ar putea fi posibila. A aparut impreuna cu un cufar refrigerator in care nimeni nu stia exact ce aducea. Dar zvonul s-a raspandit rapid - era vorba despre laptisor de matca.
Inca din primele zile, starea de sanatate a Papei Pius al XII-lea a inceput sa se amelioreze. S-au oprit hemoragiile si a scapat de un sughit cumplit care il chinuise fara incetare de mult timp. Apoi au putut fi intrerupte si perfuziile, Papa reluand treptat o alimentatie normala. La mijlocul lunii aprilie, doctorul Niehans pleca deja linistit, dobandind o noua glorie, nu numai el, ci si laptisorul de matca, presupusa sursa a acestui incredibil miracol. Papa nu numai ca recuperase greutatea pierduta, dar isi reluase in intregime activitatea, cuprins de o energie debordanta.
Chiar daca doctorul a pastrat o discretie absoluta, nevrand sa dezvaluie nici un amanunt asupra continutului cufarului refrigerator si a miraculoasei lui terapii, presa internationala a acreditat ideea ca doctorul folosise doze masive de laptisor de matca proaspat in forma pura. Acela a fost momentul in care laptisorul de matca a intrat in istorie, printr-o adevarata vindecare miraculoasa. Astazi, laptisorul de matca proaspat si pur va sta la dispozitie, compania noastra, Apiland, oferindu-vi-l la cea mai buna calitate si cu o maxima eficacitate. Aveti doar grija sa nu-l confundati cu alte produse a caror calitate nu este garantata. (Sursa foto: www.lacasuriortodoxe.com )

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy