Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Invingeti depresia si anxietatea cu ajutorul laptisorului de matca PUR


Invingeti depresia si anxietatea cu ajutorul laptisorului de matca PUR

Email Imprimare

Depresia este o boala a intregului corp, afectand trupul, sistemul nervos, dispozitia, gandurile si comportamentul. Ea afecteaza ritmul in care cineva doarme sau mananca, ceea ce simte o persoana despre sine insasi si modul in care aceasta reactioneaza si se gandeste la oamenii si lucrurile din jurul sau. Oamenii cu depresie sunt retrasi si se ascund de societate. Ei pierd interesul fata de lucrurile din jurul lor si devin incapabili de a experimenta placerea. Ei sunt cronic obositi, au tulburari de somn (fie insomnie, fie somn excesiv), schimbari de apetit (mananca prea putin sau prea mult), experimenteaza dureri de cap, dureri de spate, probleme digestive, neliniste, iritabilitate, anxietate, pierderea interesului sau a placerii in lucrurile in care in mod obisnuit produc placere, sentimente de nonvaloare si stima sau respect de sine scazut. Pentru ei lucrurile par sterpe, fara valoare si timpul pare sa treaca incet. Experimenteaza sentimente de tristete si chiar disperare, multi gandindu-se la moarte sau chiar luand in considerare suicidul.
Laptisorul de matca PUR are efecte antidepresive, mai intense decat chiar sunatoarea, si este, la fel ca si aceasta, lipsit de efecte majore adverse. Pacientii depresivi sau depresiv-anxiosi care iau laptisor de matca PUR isi recapata treptat tonusul psihic si mental, apetitul alimentar si somnul revin la normal, dispar starile astenice. Desi inca nu se stie exact mecanismul de actiune al acestui produs apicol, majoritatea cercetatorilor tind sa creada ca sub actiunea sa scoarta cerebrala incepe din nou sa secrete si sa elibereze in cantitati suficiente in organism neurotransmitatorii care induc stari de optimism si tonus psihomental.

Laptisorul de matca este de obicei de un real folos in aceasta situatie. Cu siguranta, problemele legate de stilul de viata trebuie eliminate. Imprudentele in dieta sunt si ele o cauza majora a depresiei. Exista desigur si alte cauze medicale, totusi, in cele mai multe cazuri, influenta nutritiei sau dietei este foarte importanta. In mod frecvent, individul este dependent de dulciuri, ciocolata, produse de patiserie, prajituri, gustari (chifle, chipsuri etc.). Eliminati din dieta alimentele rafinate, zaharul, faina, porumbul si alcoolul. Faina contine o proteina care la unele persoane afecteaza in mod negativ buna functionare a creierului cauzand atat oboseala, cat si stari de depresie. Consumul de alcool este o alta cauza majora. La fel ca zaharul, alcoolul distruge o gama larga de nutrientii atat de necesari creierului si are efect toxic direct asupra celulelor din creier. Chiar si in cantitati mici, bauturile spirtoase distrug milioane de celule ale creierului.
Stresul este, de asemenea, o cauza majora a depresiei, prin efectul de epuizare a organismului de substante vitale, precum vitamine, minerale si hormoni.
In depresia cronica, laptisorul de matca este un supliment sigur si eficient. Consumati laptisor in stare cruda pentru a creste puterea mentala si pentru a completa deficientele. El asigura nutrienti rar intalniti in alta parte: neurotransmitatori, precum acetilcolina, si material genetic, ARN (acid ribonucleic) si ADN (acid dezoxiribonucleic). Acetilcolina, pe care o contine laptisorul de matca PUR, este un compus cu rol in transmiterea influxului nervos, atat in sistemul nervos central, cat si in cel periferic, cu efecte notabile asupra acestuia.
Raspunsul organismului la tratamentul cu laptisor de matca PUR ar trebui sa fie unul rapid. Se tin cure de 30 de zile, timp in care se iau zilnic 2-4 grame de laptisor de matca crud, dupa care se face o pauza de pana la 1-2 saptamani, apoi tratamentul se poate relua. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy