Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Pastreaza-ti tineretea cu laptisor de matca pur


Pastreaza-ti tineretea cu laptisor de matca pur

Email Imprimare

Imbatranirea este un proces universal, general si ireversibil. Aceasta are loc in momentul in care organismul uman nu se mai poate debarasa de deseurile acumulate de-a lungul timpului. Tot mai multi oameni de stiinta spun ca imbatranirea este programata undeva la nivelul genelor, dar ca am putea incetini acest proces daca invatam cum functioneaza acest procedeu. Ei cred ca imbatranirea nu este chiar inevitabila, bazandu-se pe faptul ca multe specii de vietuitoare raman neschimbate ca aspect in decursul anilor.
Totusi, oamenii trec prin diferite procese de-a lungul timpului, fapt care face dificila controlarea imbatranirii. Se pare ca, particularitatile stilului de viata au contributii semnificative asupra proceselor care au loc la nivel celular, astfel incat schimbari insemnate pot interveni in incetinirea programului de imbatranire.
Cand imbatranim, incepem sa ne pierdem memoria, cartilagiile articulare se degradeaza si ne dau dureri, arterele se blocheaza, secretia de hormoni scade, vederea se inrautateste, libidoul ne tradeaza.
Ceea ce urmeaza este o stare de rau, o oboseala fizica si mentala care ne impiedica sa ne bucuram de viata asa cum ar fi normal. De unde si frustrarea: la ce sunt buni zece sau douazeci de ani in plus daca nu putem sa ne bucuram de viata?
Acesta este motivul pentru care laptisorul de matca pur si crud este atat de apreciat de persoanele care imbatranesc, pentru ca toti cei ce il folosesc in cure regulate (de patru ori pe an) au o stare de bine din toate punctele de vedere. Intre persoanele in varsta, vorba circula repede. Laptisorul de matca pur si crud permite inversarea procesului de imbatranire din mai multe puncte de vedere. Acesta este un veritabil nutrient anti-imbatranire ce trebuie consumat regulat pentru a surprima multiplele carente de proteine, vitamine si minerale din alimentatia noastra actuala.
Se stie ca valoarea nutritionala a alimentelor scade zi de zi, comparativ cu cea de acum doua-trei generatii, insa, laptisorul de matca pur compenseaza scaderea acestei valori nutritionale.
Laptisorul de matca contine 18 aminoacizi, din care 8 nu pot fi sintetizati de catre  organismul uman. De aceea, ii numim aminoacizi esentiali, iar aportul lor trebuie facut prin alimentatie... sau printr-un nutrient precum laptisorul de matca pur si crud. De asemenea, bogatia de antioxidanti pe care ii contine ajuta la refacerea celulara si intarzie procesul imbatranirii.
Chiar daca procesul imbatranirii este ireversibil, poate fi incetinit cu ajutorul unei diete adecvate, a exercitiilor fizice efectuate in mod regulat si a suplimentelor nutritive naturale, precum laptisorul de matca pur si crud. (Foto: Stock.XCHNG)




Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy