Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Mereu in forma, cu laptisor de matca pur


Mereu in forma, cu laptisor de matca pur

Email Imprimare

Epuizarea debuteaza insidios: senzatia dominanta este ca treburile nu se vor sfarsi niciodata, relatiile la locul de munca nu sunt cum ar trebui, activitatea zilnica nu mai are nici un haz.
Simptomele epuizarii pot fi atat emotionale, cat si fizice, iar ele evolueaza atat de gradat, incat adesea e greu sa va dati seama de ele. Cei dragi si colegii pot fi primii care le remarca.
Sentimentul de responsabilitate excesiva si lipsa unui simt al stapanirii de sine contribuie la epuizare, care, la randul ei, poate duce la probleme medicale serioase, intre care hipertensiune, dereglari gastrointestinale, boala arteriala coronariana si tulburari de somn .
Adesea, semnele emotionale sunt cele care apar primele. Sunteti irascibil, constatati ca aveti o capacitate scazuta de a va preocupa de problemele minore de acasa si de la serviciu. Ele pot da semne de depresie - facand eforturi de a se ridica din pat dimineata - sau simptome de anxietate - stand de veghe peste noapte. Mai tarziu apar semne fizice ca o durere de cap, durere de stomac, durere de spate, oboseala cronica si senzatie generala foarte proasta. Iata cum puteti combate aceste simptome!

In primul rand, cu un somn de calitate, exercitii fizice efectuate in mod regulat, dar nu in ultimul rand cu o dieta bogata in substantele nutritive esentiale vietii. Stim foarte bine ca in zilele noastre, alimentele pe care le consumam nu au calitatea nutritiva corespunzatoare. In acest caz, trebuie sa apelam la suplimentele nutritive naturale. Printre aceste suplimente nutritive se afla si laptisorul de matca PUR (crud).
Nutritionistii ne asigura ca magneziul este cel mai bun aliat impotriva stresului si oboselii. Aceasta substanta are un rol important in buna functionare a sistemului nervos si in relaxarea muschilor.
In acelasi timp, magneziul ajuta la mentinerea in limite normale a ritmului cardiac. O doza zilnica de 300 miligrame de magneziu este suficienta, astfel incat sa facem fata stresului si oboselii. Insa, problema apare atunci cand absorbtia magneziului sintetic nu se face in totalitate. Magneziul din laptisorul de matca PUR (crud) are o rata de asimilare foarte mare tocmai datorita faptului ca este natural.
Seleniul, unul dintre cei mai puternici antioxidanti, este un alt element esential vietii. Intareste sistemul imunitar, ajutand astfel organismul sa reziste la stres si oboseala. Acest mineral protejeaza creierul, contribuind la mentinerea performantelor intelectuale si la prevenirea depresiei, anxietatii.
Avem nevoie de seleniu, mai ales toamna, pentru a ne pregati organismul sa lupte cu frigul, lipsa razelor solare, dar si cu infectiile respiratorii. In acest scop avem nevoie zilnic doar de 50-60 de micrograme de seleniu. Si acesta se gaseste in laptisorul de matca PUR (crud).
Pe langa aceste elemente esentiale, laptisorul de matca PUR (crud) mai contine potasiu, fier, zinc, mangan, acizi grasi esentiali, glucide si toata gama de vitamine B (B1,B2,B3,B5,B6,B9,B12), care actioneaza in mod sinergic, cu efecte benefice asupra organismului uman.
In acest caz, se poate face o cura de minim trei luni, cate 1 g/zi, sublingual, dimineata, cu o jumatate de ora inainte de masa. Se poate consuma in perfecta siguranta la orice varsta. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy