Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Idei sanatoase de la Apiland


Idei sanatoase de la Apiland

Email Imprimare

Polenul, folosit inca din Antichitate ca medicament si ca factor de intinerire, este o componenta importanta a apiterapiei. Excelent tonic, energizant si antianemic, vitaminizant si mineralizant, polenul crud combate starile de oboseala, inlaturand surmenajul fizic si intelectual. Pe langa binecunoscutul polen poliflor, Apiland va ofera acum, din zonele de deal si de munte ale Transilvaniei, alte 7 sortimente de polen crud monoflor de cea mai buna calitate. In magazinul online al companiei noastre, Apiland, la cumpararea a 5 sortimente de polen crud primiti gratuit un polen crud de trandafir salbatic. In plus, transportul este gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 200 lei.

Intr-o lume asaltata de stres si poluare, in care alimentatia este de cele mai multe ori inadecvata, polenul este remediul natural de care avem nevoie pentru o viata cat mai sanatoasa. Polenul crud este un aliment viu, care, fata de polenul uscat, are in plus lactofermenti ce ajuta la regenerarea florei intestinale, enzime, bacterii benefice si antioxidanti. Contribuie la buna functionare a inimii, calmeaza ametelile, palpitatiile si angina pectorala, regleaza colesterolul, fortifica reteaua capilara si este eficient in flebite si impotriva varicelor. Ajuta la ameliorarea afectiunilor oculare si a diferitelor afectiuni ale ficatului, fiind recomandat si in cazul diverselor afectiuni ale aparatului respirator. Frumusetea, aspectul tineresc si luminozitatea tenului au in egala masura de castigat din folosirea polenului in creme, masti cosmetice si diverse lotiuni.
Polenul crud se pastreaza la congelator, dar nu ingheata, datorita continutului scazut de apa (aproximativ 8-10%), fapt ce permite consumarea imediata dupa ce a fost scos din congelator.
La Apiland, acest produs uimitor al stupului este pastrat in forma sa naturala, cruda, pura si neprelucrata, pentru a garanta eficienta terapeutica maxima.
Compania noastra, Apiland, va ofera urmatoarele sortimente de polen crud:
Polen crud de salcie – rar si destul de greu de obtinut, mai este numit si perla polenurilor. Protejeaza conjunctiva si corneea, prevenind cataracta sau degenerescenta maculara legata de varsta. Fiind foarte bogat in acid folic (vitamina B9), creste fertilitatea si asigura protectia embrionului in timpul sarcinii.
Polen crud de trandafir salbatic – excelent tonifiant, fortifiant, energizant si antianemic, este indicat pentru combaterea oboselii cronice. Ajuta la reglarea tranzitului intestinal si la prevenirea inflamatiilor colonului.
Polen crud de paducel – reduce depunerile de grasime de pe peretii arterelor sau din alte tesuturi, ajutand astfel la scaderea nivelului de colesterol. Contribuie la reducerea tensiunii arteriale si este un bun aliat in curele de slabire.
Polen crud de castan dulce si mur – este un excelent antioxidant, previne demineralizarea si asigura echilibrul sistemului nervos, fiind recomandat in stari de anxietate sau depresie usoara.
Polen crud de prun – are actiune benefica asupra stomacului, bilei, ficatului si normalizeaza apetitul alimentar. Incetineste procesele de imbatranire, creste capacitatea de concentrare, imbunatateste memoria si intretine frumusetea tenului.
Polen crud de mar – ajuta organismul sa se apere de infectiile microbiene. Continutul ridicat de polifenoli ii confera o mare putere antioxidanta. Este o veritabila sursa de energie pentru organism si contribuie la intarirea si protectia miocardului.
Polen crud de iarba neagra – stimuleaza buna functionare a rinichilor, asigurand astfel detoxifierea organismului. Imbunatateste capacitatea de memorare, previne pierderile osoase, are actiune benefica asupra tiroidei si ajuta la tratarea hemoroizilor si a varicelor.
Polen crud poliflor – contribuie la regenerarea florei intestinale. Datorita continutului ridicat de vitamine B, proteine si minerale, suplineste carentele alimentare. Reduce oboseala cronica, reda optimismul si vitalitatea, fiind indicat in special persoanelor supuse la stres sau care se afla in convalescenta.
Polenul crud Apiland se gaseste in magazinele cu produse naturiste si pe www.apiland.ro, atat in varianta conventionala, cat si in varianta Bio.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy