Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Sapunurile naturale cu ingrediente apicole


Sapunurile naturale cu ingrediente apicole

Email Imprimare

Ne-am obisnuit ca produsele stupului sa intre in componenta unor produse alimentare. Toata lumea cunoaste calitatile mierii, ale propolisului, ale polenului sau ale laptisorului de matca. Insa unele dintre ele sunt foarte utile si in alte domenii, precum ingijirea personala. Unul dintre exemplele cele mai bune este cel al propolisului, care intra in componenta sapunului natural cu propolis oferit de compania noastra, Apiland.
Spre diferenta de sapunurile obisnuite, care pot afecta sanatatea pielii si o degreseaza prea mult, prin sulfatul de sodiu (dar nu numai, caci parabenii continuti trec prin piele si ajung in interiorul organismului!), sapunurile naturale pe baza de propolis nu usuca pielea, pastrandu-i acest ecran de grasime, care protejeaza impotriva atacului cancerigen al razelor ultraviolete, dar o si curata si o dezinfecteaza eficient. Sapunul natural nu doar curata pielea, ci o si ingrijeste, o hidrateaza, ii intarzie ridurile etc. Propolisul este un foarte puternic dezinfectant si antibiotic natural, rolul sau in stup fiind de aparare fata de orice pericol bacterian extern. Doar unele albine produc propolis, pe baza anumitor rasini pe care le preiau din mugurii plantelor tinere. Unul dintre avantajele propolisului in compozitia sapunurilor este acela ca, spre diferenta de substantele bactericide de sinteza (chimice), el nu creeaza rezistenta din partea bacteriilor prezente pe pielea noastra.
Despre efectele benefice ale propolisului, precum si despre produsele apicole Apiland in general, puteti afla mai multe urmarind interventia Ceciliei Caragea, consultant comunicare, in emisiunea Profu’ Menci de pe canalul TV Antena 2.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy