Marti, 16 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Fara raceli, cu laptisor de matca


Fara raceli, cu laptisor de matca

Email Imprimare

Fie ca este primavara, vara, toamna sau iarna, racelile, desi nu sunt considerate afectiuni foarte complicate, sunt greu de suportat, intrucat dezechilibreaza organismul si il lasa fara vitalitate. Indiferent de sezon, racelile aduc cu ele stari generale foarte proaste, care nu permit continuarea activitatilor desfasurate in mod curent. Iata de ce foarte multi oameni, din dorinta de a scapa foarte repede de aceste stari, apeleaza la antibiotice, de cele mai multe ori fara avizul unui medic. Nu e de mirare ca afectiunile declansate de consumul inadecvat de antibiotice sunt in continua crestere, iar organismul isi pierde din capacitatea de a lupta, devenind mai slab si mai vulnerabil in fata virusilor.

Atunci cand apar epidemiile de raceala, persoanele care au nivelul de imunitate foarte scazut devin foarte vulnerabile, putand contracta aceasta boala doar trecand in locurile aglomerate, de genul statiilor de autobuz sau al scolilor, in cazul copiilor. In ultima vreme, infectiile respiratorii au devenit tot mai complexe si mai greu de invins, de aceea este foarte important sa se realizeze o preventie cat mai eficienta, iar dintre remediile care cresc nivelul de imunitate in fata acestor tipuri de infectii si nu numai, laptisorul de matca, mai ales cel pur, este unul dintre cele mai puternice si, in plus, nici nu are efecte secundare.
Persoanele predispuse la a contracta cel mai des infectii respiratorii sunt cele carora sistemul imunitar nu le mai raspunde provocarilor, cele care au un loc de munca ce presupune un contact permanent cu medii aglomerate, dar si persoanele care sufera de alte afectiuni, precum stresul sau depresii repetate. Cei care sunt afectati de obezitate sunt si ei vulnerabili, printre altele si in fata infectiilor respiratorii, iar in cazul lor, complicatiile sunt extrem de grave, putand pune in pericol chiar viata. Iata de ce, luat preventiv, laptisorul de matca are rolul de a pregati organismul, fortificandu-l in fata eventualelor infectii.
In cazul in care raceala este deja instalata, fie ca este una de vara sau de iarna, laptisorul de matca se ia inca de la primele simptome si se continua tratamentul chiar si dupa ce acestea au disparut. Orice raceala reprezinta un dezechilibru in organism si il lasa vulnerabil in fata altor posibile afectiuni, asa ca rolul laptisorului de matca este acela de a intari organismul si de a nu permite altor afectiuni sa se instaleze. Evident, pentru ca razboiul cu raceala sa fie pe deplin castigat, pe langa puterea laptisorului de matca, persoana afectata trebuie sa isi asigure si un nivel de hidratare optim, sa stea in spatii bine aerisite, la o temperature adecvata. De cativa ani, din pacate, in tara noastra se inregistreaza un fenomen periculos; foarte multi oameni se trateaza cu antibiotice sau alte medicamente luate fara sfatul unui medic, chiar de la primele semne ale unei raceli, pentru a scapa cat mai repede de simptome.
Este adevarat, aceste simptome pot fi destul de neplacute (nas infundat, tuse, febra, stari de slabiciune, dureri musculare sau articulare), insa efectele secundare pe care aceasta modalitate de autotratament le are sunt de-a dreptul daunatoare. In timp, aceste medicamente se dovedesc a fi nocive ficatului, agresandu-l si dezvoltand afectiuni care stau ascunse pentru un timp indelungat, si atunci cand simptomele ies la iveala e deja destul de tarziu. In cazul in care se adopta un stil de viata echilibrat, care sa includa ca tratament produsele naturale, se evita efectele secundare ale medicamentelor chimice si, implicit, se evita afectiunile hepatice, cardiace sau alte afectiuni declansate de catre consumul inadecvat de antibiotice.
Asadar, in cazul in care raceala este deja instalata, laptisorul de matca pur de la Apiland joaca rolul unui veritabil medicament, iar in cazul celor predispusi el joaca rolul de protector al organismului, ajutandu-l sa faca fata cu brio valurilor de raceli ale fiecarui sezon. Cum actioneaza laptisorul de matca pur in cazul racelilor? Ei bine, atunci cand virusul intra in organism, el isi cauta un loc propice unde sa se dezvolte in voie, pentru ca atacul sau sa fie cat mai amplu si sa afecteze cat mai multe celule din organism. Datorita compozitiei sale complexe, laptisorul de matca nu lasa nici o sansa acestor virusi, detectandu-i imediat si anihilandu-le actiunea.
Laptisorul de matca contine acidul 10 HDA – o substanta cu efecte antivirale, antibacteriene şi antifungice, o adevarata arma capabila sa distruga virusii. Despre acest acid s-a descoperit nu doar ca elimina virusii si nu le da sanse sa se instaleze, ci ca in plus ofera fiecarei celule o mai mare capacitate de aparare.
Curele cu laptisor de matca pur si crud, facute primavara si toamna, cate sapte saptamani, ajuta celulele organismului sa dezvolte o rezistenta sporita, astfel ca, in momentul in care infectiile respiratorii devin adevarate epidemii, organismul sa fie imun. Un rol esential il au si vitaminele din grupa B si aminoacizii care ajuta si ele la dobandirea unei imunitati sporite. Iata de ce laptisorul de matca este considerat un remediu esential in combaterea infectiilor respiratorii, iar efectele sunt mult mai mari si mai rapide atunci cand este folosit in stare pura si cruda. (Foto: freeimages.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy