Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :


Tonic regal

Email Imprimare

Apiland ofera, din aceasta primavara, un nou produs celor care vor sa-si traiasca viata plini de energie, cu maxima creativitate si cat mai departe de neplacutele efecte ale stresului si nenumaratelor afectiuni cu care riscam sa ne confruntam. Pentru a face fata si celor mai exigente pretentii, fiolele de Tonic regal Apiland contin doze optime de laptisor de matca si ginseng, intr-o miere de cea mai buna calitate.

Ginsengul, al carui nume are semnificatia de chintesenta unui barbat, utilizat in China de peste 5.000 de ani, fiind prezent in prescriptia pentru cele mai diferite afectiuni, pretuit in textele vedice pentru capacitatea sa de a da celui care il foloseste forta unui taur, a fost si este pretuit drept un remediu general impotriva unei multitudini de boli. Privit drept radacina vietii, o adevarata planta minune, el reprezinta o importanta sursa de energie vitala. Proprietatile medicinale ale ginsengului sunt exceptionale, potentialul sau terapeutic fiind greu de egalat de orice alta planta medicinala, indiferent ca ne referim la stimularea sistemului nervos central si periferic, la intarirea imunitatii, la sustinerea sistemului cardiovascular sau a celui hormonal. Ajuta la incetinirea procesului de imbatranire si la atenuarea efectelor acestuia inclusiv la nivelul pielii si a aspectului general, reprezentand in acelasi timp un excelent afrodiziac, prevenind disfunctiile sexuale, sporind fertilitatea si potenta.
Mareste vitalitatea, este o importanta sursa de steroizi, revitalizeaza si combate eficient oboseala si imbatranirea. Intareste sistemul imunitar, ajuta la echilibrarea metabolismului si prevenirea migrenelor, regleaza glicemia, colesterolul si tensiunea arteriala.
La randul lui, laptisorul de matca reprezinta hrana reginei, fiind responsabil de longevitatea si fertilitatea formidabila a acesteia, ea traind de 50 de ori mai mult decat celelalte albine si depunand pana la 2.000 de oua pe zi, adica dublul propriei greutati, toate astea si inca multe altele doar datorita acestui formidabil elixir - laptisorul de matca.
Este important de stiut ca laptisorul de matca este singura sursa naturala de acetilcolina, un mediator esential in procesul de transmitere a influxului nervos si, in acelasi timp, unica sursa de Acid 10 HDA, substanta activa cu efect antibacterian, antifungic si antiviral, care mareste rezistenta organismului in fata bolilor si ajuta la eliminarea radicalilor liberi, evidentiat prin multiple studii de laborator ca un agent antitumoral eficient in mai multe afectiuni oncologice, dar si cu efecte semnificative in combaterea bolilor bazate pe imunodeficienta. Efecte spectaculoase sunt oferite si in cazul bolilor degenerative, precum dementa senila, scleroza multipla, fata de care intervine atat preventiv, cat si prin stoparea proceselor degenerative si printr-o actiune regenerativa. Nu mai putin important este efectul benefic in cazul diabetului, hipertensiunii sau ulcerului.
Astfel, laptisorul de matca reprezinta un excelent aliment si medicament, fiind cel mai puternic stimulator al celulelor stem, oferind organismului nostru o formidabila capacitate de regenerare. De efectele lui beneficiaza intregul organism, ansamblul organelor si functiilor vitale. Intregul sistem gastro-intestinal, rinichii si ficatul, inclusiv in cazul hepatitei de tip A, B sau C. La fel, articulatiile, atat in cazul reumatismului, cat si al artritelor, precum si sistemul osos, atat in cazul osteoporozei, cat si al fracturilor. Cu o actiune de reglare a nivelului colesterolului si al trigliceridelor, de combatere a formarii placilor de aterom, de reglare a tensiunii arteriale si de sustinere a miocardului, laptisorul de matca reprezinta un important protector cardiovascular menit sa previna infarctul miocardic. Dar el este un aliat de nadejde si in cazul afectiunilor metabolice si endocrine. Stimuleaza glandele suprarenale si are efecte excelente asupra aparatului genital, inclusiv in cazul sindromului post-menstrual si al menopauzei premature.
Impreuna, cele trei componente ale Tonicului regal, mierea, laptisorul de matca si ginsengul se potenteaza reciproc, conducand la o eficacitate maxima atat pentru combaterea stresului, oboselii si a celor mai felurite viroze, incepand cu gripele si racelile, dar si a celor mai grave si temute afectiuni. Memoria, randamentul intelectual si rezistenta fizica se bucura de un real suport vizibil si in aspectul si starea noastra generala.
Tonicul regal Apiland este esential pentru imbunatatirea memoriei, stimularea procesului de invatare, cresterea concentratiei si a capacitatilor intelectuale, jucand un rol esential, atat in perioada de dezvoltare a copilului si a solicitarii intelectuale maxime, precum in cazul unor examene, cat si dupa ce incep sa apara primele procese de degradare neuronala, dupa varsta de 30 de ani. In egala masura, el este important pentru combaterea infertilitatii, atat la barbati, cat si la femei, pentru combaterea frigiditatii si a impotentei. El imbunatateste substantial functiile sexuale si reprezinta un puternic afrodiziac si energizant.
Sunt doar cateva motive pentru care va recomandam Tonicul regal, atat pentru voi, cat si pentru toti cei dragi. Si asta... pentru ca meritam. Meritam o viata sanatoasa si dinamica, meritam sa stralucim, atat prin capacitatile noastre fizice, cat si intelectuale. Calitatea vietii este esentiala. Iar pentru aceasta avem nevoie de acest Tonic regal Apiland. Nu este doar un joc de cuvinte, ingredientele lui fiind recunoscute, din cele mai vechi timpuri, drept adevarate elixire regale.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy