Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Artroza, un dusman de temut


Artroza, un dusman de temut

Email Imprimare

Multe sunt afectiunile care vin odata cu varsta, unele sunt mai evidente, altele actioneaza ascuns, insa toate nu fac decat sa ne impiedice sa ne mai continuam activitatile, asa cum se intampla cu douazeci de ani in urma. In jurul varstei de 50 de ani, unul dintre dusmanii care ne afecteaza mobilitatea si ne fac sa ne schimbam chiar modul de viata este artroza. Din pacate, aceasta nu afecteaza doar persoanele trecute de 50 de ani, ci si persoane mai tinere, care, din cauza stilului de viata dezordonat si a unui regim alimentar dezechilibrat, au dobandit aceasta temuta si crunta boala.

Ce este artroza? Ei bine, pentru ca articulatiile noastre sunt extrem de solicitate de-a lungul vietii, acestea sufera multiple deteriorari. Aceste deteriorari pot fi atat de grave, incat, dincolo de tratamente medicamentoase, pot sa solicite chiar si interventii chirurgicale. Desigur, durerea cauzata de aceste inflamatii ale cartilajelor este extrem de mare si impune medicatie de specialitate, insa cheia unui tratament care nu doar sa inlature durerea, ci si sa regenereze tesuturile afectate este laptisorul de matca pur si crud de la Apiland.
Acesta are in compozitie substante capabile nu doar sa amelioreze durerea, ci si sa regenereze. Utilizat in cure repetate, de catre persoanele trecute de 50 de ani, dar si de catre cei care doresc sa previna aceasta crunta boala, laptisorul de matca pur si crud ajuta la refacerea cartilajelor si la redobandirea mobilitatii. Pentru persoanele care au avut inainte un stil de viata activ, ce impunea activitati fizice repetate, afectarea mobilitatii si durerile cauzate de catre deteriorarea cartilajelor, reprezinta, dincolo de un mare impediment, un motiv real de a cadea in depresie, la gandul ca inaintarea in varsta inseamna sa nu mai fim apti de a face ceea ce obisnuiam sa facem inainte. Nu este chiar asa, nu trebuie sa ne pierdem speranta, trebuie sa stim ce alegeri sa facem si sa ne folosim de cele mai bune metode si remedii naturale care sa ne mentina sanatosi pentru cat mai mult timp.
Articulatiile sunt niste structuri complexe, formate din tendoane, ligamente, membrane si cartilaje - care sunt cele mai supuse deteriorarii in timp. Acestea se uzeaza din cauza faptului ca sunt supuse in mod continuu miscarilor. Din fericire, organismul nostru are o inestimabila forta de regenerare si de aparare, asadar, pentru un timp, cartilajele sunt ajutate din interior, datorita unor substante precum elastina, colagenul si proteoglicanii (acestea sunt niste molecule proteice care fac o excelenta echipa impreuna cu colagenul si elastina, pentru a ajuta zonele deteriorate din cartilaje). Insa procesul acesta de fabricare a acestor substante ajutatoare nu este permanent, ci limitat. Asta inseamna ca, dupa un timp, organismul nostru nu mai este capabil sa produca aceste substante. Este momentul in care incepe declinul sanatatii cartilajelor.
Acestea incep prin a-si pierde din consistenta, devin fragile, se intampla chiar sa se indoaie, sa crape si toate aceste nefericite simptome poarta numele de artroza. Aceasta este o afectiune extrem de dureroasa, care ne poate schimba starea de spirit. Oamenii devin mai tristi, mai pesimisti, lipsiti de orice bucurie de a trai, pentru ca artroza anunta intr-un stil dureros sosirea unei etape a vietii numita batranete. Chiar si o simpla plimbare poate, in aceasta etapa, sa reprezinte o incercare foarte grea, din cauza faptului ca mersul nu mai este o placere, ci o insiruire de dureri articulare.
Si, totusi, exista circumstante in care chiar si persoanele cu varste nu tocmai inaintate sa dezvolte forme de artroza: cei care au lucrat multi ani ridicand greutati foarte mari si si-au solicitat in acest fel articulatiile supunandu-le unui proces de activitate intensa si repetata, cei care au suferit accidente (cum ar fi accidente de circulatie) sau cei care au avut, de-a lungul vietii, un regim alimentar haotic.
Pentru ca imposibilitatea organismului de a produce substante utile sa nu duca la afectiuni extrem de grave, cum este artroza, trebuie sa-i oferim acestuia substante care sa indeplineasca rolul de sustinatori ai cartilajelor. Laptisor de matca pur si crud reprezinta o excelenta sursa de aminoacizi cu care spatiile afectate de deteriorarea cartilajelor pot fi aparate. Iata de ce este important sa ne informam mai intai de toate si apoi sa apelam doar la acele remedii care nu au efecte secundare si au capacitatea de a suplini cu succes substantele pe care organismul nostru nu mai este capabil sa le mai produca.
Laptisorul de matca pur si crud de la Apiland este, cu siguranta, util in combaterea a numeroase afectiuni, iar in cazul artrozei, daca este administrat la timp, poate nu doar sa amelioreze durerile cauzate de deteriorarea cartilajelor, ci si sa stopeze procesul de deteriorare si chiar sa refaca portiunile afectate. Dincolo de tratamentele sofisticate, exista remediile naturale pe care ne putem baza. Putem conta pe eficienta acestora, pe modalitatea rapida si naturala de a vindeca, iar laptisorul de matca pur si crud de la Apiland este unul dintre acele remedii care contribuie in mod miraculos la pastrarea sanatatii. (Foto: freeimages.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy