Marti, 16 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Tensiune arteriala normala, cu ajutorul laptisorului de matca pur si crud


Tensiune arteriala normala, cu ajutorul laptisorului de matca pur si crud

Email Imprimare

Suntem, din pacate, pe un loc fruntas in clasamentul tarilor cu cei mai multi bolnavi de afectiuni cardiace provocate de fluctuatiile tensiunii arteriale. Motivele pentru care din ce in ce mai multi oameni acuza stari de fluctuatii ale tensiunii sunt multiple: regimul alimentar bazat pe un consum exagerat de carbohidrati sau de substante menite sa induca o stare perpetua de agitatie (cum ar fi excesul de cafea sau dulciuri foarte concentrate in zahar), consumul exagerat de alcool, fumatul sau un stil de viata dezordonat, care presupune succesiuni de nopti nedormite, consumul de droguri sau chiar administrarea unor medicamente pe timp indelungat, menite sa vindece alte afectiuni.

Dereglarea tensiunii arteriale reprezinta o problema care cere, fara indoiala, consultul unui specialist. Fie ca tensiunea este foarte mica sau foarte mare, ea survine ca urmare a unor circumstante nefavorabile, a unor dezechilibre ale organismului, asadar este necesar ca aceste dezechilibre si cauzele lor sa fie detectate de catre un specialist si apoi sa fie inlaturate, folosind cele mai naturale produse.
Desigur, de cele mai multe ori, pacientii ajung la medic abia atunci cand daunele provocate in organism sunt deja destul de avansate, ignorand unele semne pe motiv ca nu sunt suficient de elocvente pentru a necesita atentia medicului. Mai exista si mentalitati potrivit carora micile simptome nu reprezinta decat semne de oboseala, care pot fi remediate printr-o simpla perioada de odihna. Iata de ce, de foarte multe ori, se ajunge la medic atunci cand dereglarea tensiunii arteriale a declansat deja afectiuni cardiace destul de serioase. Din nefericire exista si cazuri in care aceste dereglari duc la infarct miocardic sau accidente cardiovasculare. Riscul decesului este destul de mare, asadar, este important sa ne prezentam la medic (desi noi, romanii, mai avem inca mentalitatea de a ajunge acolo doar in cazuri extreme), indiferent daca avem tensiunea sub sau peste valorile normale.
Daca simptomele hipotensiunii arteriale sunt starile de slabiciune nejustificate sau chiar starile de lesin, lipsa de energie, stari indelungate de somnolenta, hipertensiunea arteriala este caracterizata de simptome precum ametelile, tiuitul in urechi, durerile de cap (uneori pacientul cu hipertensiune arteriala se trezeste cu dureri de cap, care il insotesc pe parcursul intregii zile si pot fi insotite chiar de stari de greata). Exista si persoane care sufera de tensiune arteriala oscilanta, si aici este foarte important ca diagnosticarea sa se faca de catre un specialist, si nu de catre prieteni sau persoane care au avut si ele aceleasi simptome si cred ca sunt astfel in masura sa determine diagnosticul. Dereglarea tensiunii arteriale nu este o joaca sau o afectiune care poate fi tratata dupa ureche, ci este o afectiune care poate sa duca la complicatii atat de mari, incat sa puna in pericol insasi viata.
Pacientul diagnosticat cu dereglari ale tensiunii arteriale, fie ca este hipotensiune sau hipertensiune, trebuie neaparat sa isi revizuiasca regimul alimentar. Exista alimente care pot declansa o crestere a tensiunii arteriale, iar acestea, evident, trebuie evitate in cazul bolnavilor care sufera de hipertensiune arteriala. S-a constatat ca exista afectiuni care sunt strans legate de aparitia hipertensiunii arteriale, iar una dintre acestea este obezitatea. Desigur, in acest caz, pe langa hipertensiune, pacientul risca si declansarea altor afectiuni cel putin la fel de grave, cum ar fi diabetul. Regimul alimentar echilibrat, adaptat cerintelor organismului unui bolnav de obezitate, este menit sa regleze si valoarea tensiunii arteriale.
Unul dintre remediile naturale cele mai eficiente in reglarea tensiunii arteriale este laptisorul de matca pur si crud de la Apiland. Acesta, pe langa faptul ca furnizeaza organismului o serie ampla de substante utile unei functionari optime, determina si o stare psihica buna, un calm atat de necesar atunci cand exista probleme cu tensiunea arteriala. Laptisorul de matca detensioneaza starile de nervozitate pe fondul carora se pot intampla accidente vasculare sau chiar infarctul miocardic, ajuta la dobadirea unui somn linistit, a unei stari generale bune, iar acestea sunt circumstante care duc la reglarea tensiunii arteriale. Totusi, este important de precizat faptul ca laptisorul de matca luat preventiv face adevarate miracole. Insa, in cazul in care afectiunile determinate de dereglarea tensiunii arteriale sunt deja instalate, este recomandat sa se faca cure cu laptisor de matca, chiar si de patru ori pe an. Evident, in cazul pacientilor cu afectiuni depistate in stadii destul de avansate, in paralel cu aceste cure cu laptisor de matca, se urmeaza si tratamentul medicamentos recomandat de catre medic. Este adevarat ca laptisorul de matca face miracole, insa acolo unde afectiunile sunt deja grave, el nu poate substitui medicatia de specialitate, insa poate face ca substantele prezente in diferite medicamente sa fie mai usor si mai bine absorbite de catre organism, grabind astfel procesul de vindecare. Daca vorbim de prevenire, atunci rolul laptisorului de matca pur si crud de la Apiland este eficient, atat in apararea sistemului circulator, a sanatatii arterelor si a vaselor sanguine, cat si in protejarea activitatii cardiace. (Foto: freeimages.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy