Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Folositi sapunuri naturale cu ingrediente apicole!


Folositi sapunuri naturale cu ingrediente apicole!

Email Imprimare

Cea mai sanatoasa protectie pentru piele este una naturala, cu produse obtinute pe baza unor ingrediente naturale. Acestea ne asigura o hidratare buna, precum si o piele catifelata, moale si frumoasa. Sapunurile naturale, de pilda, se diferentiaza de sapunurile obtinute industrial prin faptul ca nu contin conservanti si alte ingrediente care pot dauna pielii. Aceste sapunuri naturale sunt mult mai bine tolerate de pielea sensibila.

Unul dintre ingredientele naturale excelente pentru ingrijire, dar si pentru curatare, pentru eliminarea bacteriilor este propolisul. Propolisul este, de fapt, o rasina cu care albinele isi tapeteaza peretii stupului, pentru a se proteja de orice agent microbian care s-ar putea infiltra in interior. Utilizate in mod regulat, sapunurile naturale pe baza de propolis sunt foarte bune pentru persoanele care au probleme cu acneea. Dar ele sunt foarte potrivite si pentru copii, caci acest minunat ingredient apicol le dezinfecteaza instantaneu mainile.
Un alt produs-minune este polenul, provenit tot din stupul albinelor. Acesta hraneste foarte bine pielea, caci contine multe vitamine si minerale - de aceea, un sapun natural pe baza de polen este ideal.
Desigur, exista si sapunuri sau creme de ingrijire pe baza de miere sau de miere cu lapte. Exista, de asemenea, multe sapunuri cu miere si cu uleiuri naturale, obtinute din plante medicinale.

Invitata in cadrul emisiunii Fresh Refresh (Realitatea TV) de sambata, 1 noiembrie, Cecilia Caragea, consultant comunicare si branding, a vorbit despre sapunurile naturale cu ingrediente apicole: miere, propolis, polen, ceara etc., dar si despre laptisorul de matca de la Apiland si beneficiile acestuia pentru sanatate si frumusete.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy