Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Laptisorul de matca si memoria


Laptisorul de matca si memoria

Email Imprimare

Multi se intreaba daca este adevarat ca laptisorul de matca, considerat un adevarat produs minune, are capacitatea de a ne imbunatati si memoria, capacitatea de concentrare, pe scurt, randamentul intelectual si, in plus, daca este in stare sa ne protejeze in fata atat de temutelor boli degenerative, precum boala Alzheimer care, dupa o varsta, risca sa ne distruga viata.
Activitatea cerebrala este puternic afectata de alimentatia defectoasa, poluare, surmenaj si stres. Astfel ca problemele legate de deficientele de memorie si lipsa de concentrare au inceput sa reprezinte o problema majora nu numai pentru varstnici, ci in egala masura pentru tineri. Nimic mai grav decat sa te confrunti cu aceste probleme in fata unui examen sau a rezolvarii unor probleme complexe si urgente de serviciu. In acelasi timp, sistemul nervos central si cel periferic sunt afectate de inaintarea in varsta. Deja dupa 30 de ani incep sa se faca simtite primele degradari ale sistemului nervos, care apoi dupa varsta de 60 de ani risca sa se evidentieze in multe cazuri sub forma bolilor degenerative.

Una dintre principalele substante implicate in buna functionare a sistemului nervos o reprezinta acetilcolina, primul neurotransmitator care a fost descoperit. Acetilcolina este indispensabila bunei functionari, atat a creierului, cat si a maduvii spinarii si a restului sistemului nervos. Fara ea riscam sa nu ne mai putem baza pe memoria noastra si, in acelasi timp, va avea de suferit intreaga noastra capacitate intelectuala si, mai ales, capacitatea noastra de concentrare.
Sunt diferite tratamente care se instituie pentru a compensa deficitul de acetilcolina, dar ele prezinta o serie de efecte secundare nedorite. Singura sursa naturala de acetilcolina o reprezinta laptisorul de matca. Astfel, spre deosebire de orice alt produs, laptisorul de matca este si eficient si lipsit de orice fel de efecte secundare. Mai mult, el prezinta o serie intreaga de alte beneficii pentru intregul nostru organism, dintre care multe converg la mai buna functionare a sistemului nervos. Sa nu uitam ca datorita hranei, adica a laptisorului de matca, regina traieste de zeci de ori mai mult decat restul albinelor.
Astazi, este demonstrat ca laptisorul de matca combate in mod eficient pierderile de memorie, anxietatea, iritabilitatea si dificultatile de a ne exprima gandurile. Laptisorul de matca ne asigura un plus de concentrare, crescandu-ne capacitatile intelectuale. Si, in acelasi timp, previne si ne protejeaza in fata bolilor degenerative, precum boala Alzheimer.
Tocmai de aceea va recomandam cure periodice cu laptisor de matca de calitate, asa cum este laptisorul de matca Apiland.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy