Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Scapa de raceala si gripa cu laptisor de matca


Scapa de raceala si gripa cu laptisor de matca

Email Imprimare

Stresul, alimentatia deficitara si un stil de viata dezorganizat ne afecteaza sistemul imunitar. Slabit, acesta nu mai este in stare sa ne apere de infectii si nici macar in fata unei simple gripe sau raceli.
Principalul nostru aliat pentru a detine un sistem imunitar sanatos si eficace este laptisorul de matca, cel mai valoros produs al stupului. El este chiar hrana reginei, alimentul-minune caruia aceasta ii datoreaza o viata de zeci de ori mai lunga decat a celorlalte albine si o imunitate extraordinara in fata oricaror boli.

Laptisorul de matca este o adevarata comoara nutritionala, continand nu mai putin de 185 de componente organice si multi alti nutrienti vitali pentru sanatatea noastra. De aceea ne ajuta in lupta cu virozele, microbii si bacteriile, agentii alergeni si ne vindeca mai repede ranile.
Printre substantele active prezente in laptisorul de matca se disting trei compusi de exceptie. Royalisin, cel mai important dintre ei, ajuta organismul sa-si intareasca sistemul imunitar, este antibiotic, vindeca ranile si combate alergiile. Gammaglobulina stimuleaza sistemul imunitar si are efecte benefice inclusiv impotriva hepatitei. Acidul 10-hydroxydecanoic (numit si 10-HDA) este principalul modulator al sistemului imunitar, actionand direct asupra celulelor T, care reprezinta cheia apararii organismului.
Avand efecte antitumorale si anticancerigene, combatand efectele secundare ale chimioterapiei, protejandu-ne in fata bolilor, laptisorul de matca e principalul nostru aliat in lupta impotriva virusilor si microbilor, a celor mai felurite afectiuni si un important sprijin in vindecarea ranilor.
Imunitatea ne este intarita si reechilibrata printr-un intreg ansamblu de actiuni simultane si eficiente ale acestui produs aproape miraculos al stupului, pe care Apiland vi-l ofera atat in varianta conventionala, cat si in varianta ecologica, dar pe care l-a inclus si in compozitia celor doua tonice apicole de exceptie – Tonicul apicultorului si Tonicul regal.
Pentru cele mai bune efecte, trebuie sa alegeti apicole de calitate!
Pentru orice informatii si detalii legate de produsele apicole, puteti suna la numarul de telefon 0371.78.00.78.
Va invitam sa ascultati interventia Ceciliei Caragea, consultant comunicare, in cadrul emisiunii Buna dimineata, gospodari (Antena Satelor). Rubrica este sustinuta de Apiland.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy