Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Polenul crud monoflor, pentru sanatate si vigoare


Polenul crud monoflor, pentru sanatate si vigoare

Email Imprimare

In afara de polenul poliflor care combina efectele benefice ale polenului recoltat de albine, de la sute de tipuri de flori si care poate varia in mod semnificativ in functie de anotimp si de loc, gasim la Apiland si polen crud monoflor, ce prezinta o actiune specifica, mult mai puternica.
Polenul crud de salcie, numit si ingerul pazitor al vederii, protejeaza conjunctiva si corneea, prevenind cataracta si degenerescenta maculara. In plus, intareste imunitatea si incetineste procesul de imbatranire. Este un important adjuvant in bolile de prostata, are efecte benefice asupra fertilitatii si asigura protectia embrionului in timpul sarcinii.

Polenul crud de trandafir salbatic, numit si ingerul pazitor al colonului, dinamizeaza atat mucoasa, cat si flora intestinala, ajuta la reglarea tranzitului intestinal si la prevenirea inflamatiilor colonului. Dar acest produs de exceptie aduce si un plus de energie si faciliteaza absorbtia de calciu.
Polenul crud de prun, numit si ingerul pazitor al echilibrului digestiv, actioneaza benefic asupra stomacului, ficatului si bilei, normalizand apetitul alimentar. Dar aceasta adevarata minune a stupului reuseste in acelasi timp sa incetineasca procesele de imbatranire si sa intretina frumusetea tenului. Creste rezistenta la efort si are ca efecte stimularea memoriei si intarirea capacitatii de concentrare.
Polenul crud de iarba neagra, numit si ingerul pazitor al rinichilor, stimuleaza buna functionare a rinichilor, asigurand astfel detoxifierea organismului. In plus, prin continutul, extrem de bogat in flavonoide si in primul rand in rutina, imbunatateste si capacitatea de memorare, previne pierderile osoase, prezinta o actiune benefica asupra tiroidei si ajuta la tratarea hemoroizilor sau varicelor.
Polenul crud de paducel, numit si ingerul pazitor al inimii, reduce depunerile de grasime de pe peretii arterelor sau din alte tesuturi, ajuta la scaderea nivelului de colesterol, reduce tensiunea arteriala, are o actiune calmanta si tonifianta asupra sistemului nervos si inlatura insomniile, anxietatea, starile de iritabilitate sau depresie. In plus, este un bun aliat in curele de slabit.

Puteti citi continuarea pe apiland.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy