Miercuri, 17 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland In trend: Cosmeticele cu miere Manuka MGO


In trend: Cosmeticele cu miere Manuka MGO

Email Imprimare

Fiecare dintre noi utilizeaza produse cosmetice, fie pentru protejarea pielii si a tenului de efectele nocive ale mediului inconjurator, fie pentru incetinirea procesului de imbatranire, fie pentru infrumusetare si recuperarea unui aspect cat mai sanatos si frumos. Prin urmare, nu e deloc de mirare ca domeniul cosmetic este unul foarte dinamic – in fiecare an apar noi si noi creme, lotiuni sau masti de fata, unele mai atragatoare decat altele. Totusi, tendinta ultimilor ani este marcata clar de redescoperirea ingredientelor naturale.
Unul dintre aceste ingrediente benefice pentru piele si ten este mierea. Cunoscuta de mii de ani nu doar pentru calitatile sale nutritionale si medicinale, ci si pentru faptul ca protejeaza, hidrateaza si hraneste pielea, ea redevine, astazi, un adevarat ingredient-minune in cosmetica. Mierea Manuka MGO, o miere mai inchisa la culoare, adusa din indepartata Noua Zeelanda (doar acolo creste planta din ale carei flori este obtinuta), este recunoscuta pentru proprietatile sale antiseptice si antiinfectioase. Iar acest fapt o face cu atat mai potrivita pentru industria cosmeticii.
Prin intermediul companiei noastre, Apiland, acum puteti avea la dispozitie mai multe produse din gama cosmeticelor cu Manuka.

Crema de fata Manuka Honey contribuie foarte mult la redarea supletii si a stralucirii naturale a tenului. De asemenea, hidrateaza toate tipurile de piele si incetineste aparitia semnelor de imbatranire la nivel cutanat. Aceasta crema este creata in asa fel incat sa ne rehidrateze tenul, sa-i redea pe deplin elasticitatea, vitalitatea si frumusetea.
Crema de maini si unghii Manuka Honey intinereste pielea, catifeland-o si creste rezistenta unghiilor. Astfel, utilizand-o, vom avea mereu cele mai frumoase maini! Explicatia? Mierea Manuka MGO are o mare capacitate de regenerare a tesuturilor. Acest produs contine, in plus, cheratina, acea substanta care protejeaza unghiile, facandu-le in acelasi timp mai rezistente la rupere.
Balsamul de buze Manuka Honey ne hidrateaza si protejeaza buzele, evitand uscarea si craparea lor. In cazul buzelor crapate, ajuta la repararea lor. Este un produse care contine doar substante naturale, iar continutul mare de antioxidanti si de agenti antibacterieni ai mierii Manuka MGO confera acestui balsam proprietatea de a intineri si de a reda aspectul estetic al buzelor.

Puteti citi continuarea pe apiland.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy