Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Polenul crud de flori de munte Apiland: Frumusete pentru piele, par si unghii


Polenul crud de flori de munte Apiland: Frumusete pentru piele, par si unghii

Email Imprimare

Este vara si, firesc, ne gandim mai mult la frumusete, la ingrijire si la modul in care ne putem imbunatati imaginea. Dar nici nu dorim sa sacrificam totul pentru frumusete, asa ca, atunci cand ne alegem produsele cosmetice si de ingrijire si atunci cand ne gandim la dieta pe care sa o urmam, tinem cont si de sanatate. Suntem din ce in ce mai atenti la alegerile pe care le facem!
Nu intamplator, produsele si alimentele naturale sunt din ce in ce mai cautate. Printre acestea se numara, desigur, produsele apicole, produsele stupului. Iar atunci cand vorbim de sanatatea pielii, a tenului, a unghiilor si a parului, stim foarte bine ca sanatatea si frumusetea acestora vin mai ales din interior. Degaba am folosi tot felul de cosmetice daca nu ne-am ingriji de frumusetea noastra si din interior. Este foarte important ce anume mancam, ce nutrienti ii oferim organismului nostru, pentru a avea o infatisare sanatoasa, proaspata si stralucitoare, un tel luminos, un par rezistent si unghii frumoase, care nu ni se rup cand ne e lumea mai draga!
Unul dintre produsele-minune ale albinelor este polenul crud. Beneficiile acestui polen incep sa fie apreciate si la noi in tara, unde multa vreme se stia doar de polenul uscat.  Polenul crud este un aliment viu, care pastreaza intacte toate proprietatile extraordinare si toate principiile active ale plantelor din care a fost recoltat.

Fata de polenul uscat, contine in plus lactofermenti ce ajuta la regenerarea florei intestinale, precum si enzime, bacterii benefice si antioxidanti. Acest produs al stupului se pastreaza in forma sa naturala, cruda, pura si neprelucrata, tocmai pentru a garanta eficienta terapeutica maxima. Se pastreaza la congelator, unde, in mod uimitor, nu ingheata, deoarece contine foarte putina apa.
Compania noastra, Apiland, unul dintre cei mai importanti producatori autohtoni de produse apicole de calitate, care are deja in oferta o gama larga de polenuri crude monoflore, pe langa polenul crud poliflor, a lansat un nou sortiment de polen - polenul crud de flori de munte.
Supranumit ingerul pazitor al frumusetii pielii, parului si unghiilor, acest polen cu totul special este un complex nutritional care actioneaza pentru a oferi forta, frumusete, vitalitate, volum si stralucire parului si rezistenta unghiilor.
Puteti citi continuarea pe apiland.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy