Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland 5 retete pentru frumusete, pe baza de miere


5 retete pentru frumusete, pe baza de miere

Email Imprimare

Fara indoiala, aliatul cel mai de pret al frumusetii este natura. Aceasta ne ofera numeroase produse pe care le putem folosi in ingrijire si in frumusete. Unul dintre aceste produse este mierea. O putem folosi pentru corp, pentru ten, dar si pentru par. Iata 5 retete cu miere cruda, pentru frumusete:
1. Masca din miere cruda si musetel. Se prepara o infuzie de flori de musetel, se lasa sa se racoreasca si se adauga apoi miere. La 250 ml infuzie de adauga doua linguri de miere, se amesteca si se intinde pe fata, dar se poate folosi si pe corp. Este o masca excelenta pentru pielea uscata. Daca mai ramane, se poate pastra la frigider, insa nu pentru mai mult de 2-3 zile.

2. Masca din miere cruda si iaurt. O alta masca excelenta pentru ten si pentru corp, in special pentru cel uscat, este masca din miere cruda si iaurt. La 5 linguri mari de iaurt de adauga o lingura de miere, se amesteca si se intinde pe suprafata corpului sau doar pe ten, se lasa 15 minute, apoi se clateste cu apa.
3. Scrub din miere si zahar. Amestecati o lingura de zahar cu doua linguri de miere cruda. Este un scrub excelent, atat pentru ten, cat si pentru corp.
Puteti citi continuarea pe apiland.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy