Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Invatati mai bine cu laptisor de matca si miere cruda!


Invatati mai bine cu laptisor de matca si miere cruda!

Email Imprimare

Odata cu inceperea noului an scolar au venit si orele de invatare, temele si examenele, atat pentru elevi, cat si pentru studenti. Pentru a invata mai cu spor, pentru a va stimula memoria si capacitatea de concentrare, aveti un aliat de nadejde: laptisorul de matca. Acest aliment-minune al stupului imbunatateste memoria, capacitatea de concentrare si performanta intelectuala, stimuland intregul proces de invatare. Va ajuta sa fiti mereu pe faza si sa aveti reactii rapide si corecte. In plus, intareste sistemul imunitar, va apara de viroze si de infectii, tinandu-va mereu in forma.

S-a dovedit stiintific ca laptisorul de matca joaca un rol esential in dezvoltarea si buna functionare a sistemului nervos uman, refacand sinapsele si celulele nervoase, caci, pe langa vitamine, minerale, enzime si aminoacizi esentiali, acest aliment minunat furnizeaza si acid 10-HDA, esential pentru dezvoltarea neuronala si pentru stimularea sistemului imunitar. Iar acest element, principalul aliat in fata oricarui obstacol pe care il aveti de trecut, se gaseste doar in laptisorul de matca.
Trebuie sa stiti, de asemenea, ca laptisorul de matca e singura sursa naturala de acetilcolina, un neurotransmitator important, esential in transmiterea influxului nervos. Astfel, laptisorul de matca este principalul vostru sprijin si in ceea ce priveste buna functionare cerebrala. Iar pentru un plus de energie nimic nu poate fi mai bun decat mierea cruda ApiLand. Dizolvand laptisorul de matca in miere, veti obtine un gust mai dulce, mai delicios.
Mierea cruda, acea miere care nu a fost incalzita niciodata la peste 40 de grade Celsius, reprezinta unul dintre cele mai sanatoase si mai complexe alimente, avand capacitatea de a furniza energie instantaneu. In plus, ea intareste sistemul imunitar si creste capacitatea organismului de a face fata bacteriilor, virusilor si infectiilor de tot felul.
Puteti citi continuarea pe apiland.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy