Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Alegeti laptisorul de matca pentru sanatate si frumusete!


Alegeti laptisorul de matca pentru sanatate si frumusete!

Email Imprimare

Laptisorul de matca este cu adevarat un produs-minune al stupului. Dupa cum stim, el constituie hrana reginei, pe tot parcursul vietii sale. Datorita lui, regina traieste de zeci de ori mai mult decat albinele obisnuite, este ferita de boli si este plina de vitalitate, putandu-si indeplini misiunea, aceea de a depune zilnic sute si mii de oua.
Laptisorul de matca crud, cum este cel de la ApiLand, e un aliment incarcat de nutrienti. Daca ne luam portia zilnica ne vom simti mereu plini de energie si optimisti. In acelasi timp, el este util si in uz extern, pentru mentinerea frumusetii. Ne ajuta sa ne pastram tenul proaspat, sanatos, stralucitor si frumos, ne ajuta de asemenea sa ne insanatosim parul.

Este foarte simplu sa ne facem o masca pentru ten din laptisor de matca pur si crud, chiar la noi acasa. Momentul zilei nu este atat de important. Mai important este tipul de ten pe care il avem: normal, uscat, semi-gras, gras, acneic etc. In cutiuta cu laptisor de matca vom gasi cateva retete pentru masti cu laptisor de matca, inclusiv pentru zona sensibila din jurul ochilor, locul in care ridurile apar cel mai usor.
Pentru aceste masti de frumusete putem aplica doar laptisor de matca crud ApiLand sau il putem combina cu alte ingrediente sanatoase, cum ar fi uleiul de masline, laptele, mierea, albusul sau galbenusul de ou, infuzii din plante sau alte uleiuri. Vom sta cu masca pe fata timp de 15-20 minute, pana cand laptisorul de matca se usuca. Apoi ne vom curata pielea simplu, cu apa calduta. Efectele vor fi vizibile imediat.
Puteti citi continuarea pe apiland.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy