Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Imunitate cu apicole de calitate!


Imunitate cu apicole de calitate!

Email Imprimare

In zilele noastre, imunitatea a devenit o chestiune foarte importanta. Pe langa factorii climatici, scaderile si schimbarile bruste de temperatura, viata agitata pe care o ducem ne afecteaza si la acest capitol. Stresul, grijile, surmenajul intelectual si fizic, somnul si odihna insuficiente, toate acestea ne scad imunitatea. In cazul copiilor nostri, toamna, atunci cand incepe scoala si ei reintra in comunitate, au loc cele mai frecvente imbolnaviri virale, caci contactul cu ceilalti inseamna si contactul cu agenti patogeni straini. Unii contesta binefacerile vaccinurilor, spunand ca acestea nu au efectul scontat si ca, in plus, au sau pot avea efecte secundare. Altii se vaccineaza, toamna, pentru a evita gripele, insa constata ca, daca apar noi tulpini de virusuri, imunizarea nu prea are efect.

In sfarsit, tot mai multi oameni se indreapta catre metodele naturale de imunizare fata de infectiile cailor respiratorii, care sunt eficiente si sanatoase. Fie ca e vorba de tincturi si extracte din plante, fie ca e vorba de produse apicole, aceste "medicamente" naturale, daca sunt consumate constant, in cure regulate, ne apara de infectii, pentru ca contin tot ce trebuie pentru a lupta cu agentii virali. Intotdeauna este mai usor, mai bine si chiar mai... ieftin sa previi decat sa vindeci. Dandu-i organismului nostru substantele de care are nevoie, vom avea un sistem imunitar intarit, iar la schimbarile de sezon, toamna si primavara, nu vom avea nici o problema de sanatate.
Printre produsele stupului care intaresc imunitatea se numara, desigur, polenul crud. Acesta este un superaliment. Este hrana care li se da, in stup, puilor de albina si contine aproape toti nutrientii necesari organismului uman. Contine proteine in proportie de aproximativ 40% si e considerat a fi unul dintre alimentele naturale cele mai complete din punct de vedere nutritional. Jumatate din proteinele din polenul crud sunt sub forma de aminoacizi liberi care pot fi asimilati direct de catre organismul nostru.
Polenul crud este eficient pentru mentinerea sanatatii generale si a imunitatii generale si e mult mai eficient decat polenul uscat, acel polen pe care il stim din vremurile copilariei noastre. Polenul crud, mai ales atunci cand e de cea mai buna calitate, cum este cel furnizat de ApiLand, pastreaza toate proprietatile plantelor din care este recoltat de catre albine, caci este un aliment viu. Ce inseamna polen crud de calitate? In primul rand, polenul trebuie sa fie obtinut din flori care cresc in regiuni nepoluate, asa cum e cazul in Romania, unde avem inca multe zone curate, dar la fel de important este ca el sa fie depozitat in conditii ideale, inca de la recoltare si pe tot lantul de distributie, pana la consumatorul final. Polenul crud se pastreaza la congelator (continand foarte putina apa, el nu ingheata), iar pentru consumul zilnic putem lua direct de acolo portia necesara. La temperatura camerei, el rezista doar vreme de cateva zile.
Puteti citi continuarea pe apiland.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy