Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland ApiLand pentru cei mici


ApiLand pentru cei mici

Email Imprimare

Targul Gaudeamus a devenit deja locul preferat al iubitorilor de carte, care la sfarsitul lunii noiembrie abia asteptau sa se indrepte spre cladirea Romexpo din Bucuresti pentru a-si umple sufletele cu informatii, noutati din domeniu si, de ce nu, sa profite de promotii. Cele mai importante edituri din tara si-au prezentat ultimele titluri, in standuri care mai de care mai bine amenajate si mai atragatoare. Gaudeamus, organizat de catre Radiodifuziunea Romana, este unul dintre cele mai vizitate targuri de la noi, iar asta spune mult despre nevoia noastra de cultura si de carte.

Cu ocazia acestui targ important, compania ApiLand a tinut sa se intalneasca cu un public cu totul special, si anume cu copiii. Vineri, 20 noiembrie, in Coltul Copiilor din Gaudeamus, amenajat de Radio Bucuresti FM, au venit nu mai putin de o suta de copii din clasele primare ale Liceului Teoretic "Alexandru Vlahuta" din Capitala, pentru a primi sfaturi importante referitoare la un stil de viata sanatos si pentru a primi cateva surprize... gustative. Si au primit!
In primul rand, au putut afla lucruri foarte interesante despre produsele stupului in general, despre polen, laptisor de matca, propolis si miere, de la Cecilia Caragea, consultant comunicare pentru ApiLand. Desigur, deja stiau destule despre albine si despre munca lor, despre faptul ca mierea e mai sanatoasa decat zaharul, de exemplu, dar au aflat, cu aceasta ocazie, si despre beneficiile polenului crud, care nu doar ca este sanatos si ne da energie, dar e si foarte delicios.

Puteti citi continuarea pe apiland.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy