Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland ApiLand, partenerul evenimentului "Apicolele, in cultura lumii"


ApiLand, partenerul evenimentului "Apicolele, in cultura lumii"

Email Imprimare

Compania ApiLand a fost partenerul evenimentului Produsele apicole, in cultura popoarelor lumii, fiind ca intotdeauna prezenta la evenimentele la care vin oameni interesati sa afle mai multe lucruri despre albinarit si despre beneficiile produselor apicole. Amfitrionul intalnirii a fost doamna Cleopatra Lorintiu, om de cultura si promotor al valorilor universale, care ne unesc, indiferent de religie, cultura si civilizatie. Dupa cum a putut afla publicul din cuvantul diplomatului de cariera Ahmed Harrati, in Maroc, mierea este la mare pret. In Coran se vorbeste in termeni superlativi despre miere si despre albine. Se stie ca in tarile cu clima calda dulciurile sunt foarte cautate, astfel ca in Maroc exista numeroase produse de patiserie si deserturi locale specifice acestei tari ale caror retete se bazeaza pe miere. Mai mult decat atat, a oferi miere unui oaspete care vine in vizita este un semn de pretuire si de respect.

Doamna Irina Arinei a vorbit despre miere dintr-o perspectiva culturala, iar doamna Lucretia Brezianu a relatat unele lucruri inedite despre albine, miere si despre binefacerile lor pentru sanatate. De asemenea, domnia sa a vorbit despre aplicatiile mierii in unele terapii naturale, precum si despre riscurile falsificarii mierii.

Puteti citi continuarea pe apiland.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy