Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Kate Middleton, adepta a unui stil de viata sanatos


Kate Middleton, adepta a unui stil de viata sanatos

Email Imprimare

Ducele si Ducesa de Cambridge si-au incheiat, recent, turneul pe continentul asiatic, parte a turneului mondial ce marcheaza Jubileul de diamant al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Din itinerariu au facut parte Singapore - aici, cuplul princiar a vizitat gradina botanica, unde o specie de orhidee a fost numita in onoarea lor -, Malaezia, Insulele Solomon si insula polineziana Tuvalu. Kate Middleton a impresionat din nou prin frumusetea ei si prin gustul vestimentar desavarsit. La capitolul frumusete, Ducesa de Cambridge a stiut sa cultive atuurile oferite de natura, fiind adepta unui stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie echilibrata si pe multa miscare.
Catherine are un trecut atletic, iar acum sportul este una dintre pasiunile comune ale lui Kate si William. In anii studentiei, Kate Middleton a practicat hockey de camp, fiind capitan de echipa, in timp ce Printul William a facut parte din echipa de rugby a Universitatii Saint Andrews. In prezent, Catherine isi mentine silueta jucand tenis si inotand, ori de catre ori programul incarcat ii permite. De altfel, prima aparitie publica in cuplu a lui Kate si William a fost nu la un eveniment de gala, ci la ski, in Elvetia, in anul 2004. Impreuna cu sotul ei, Kate este implicata si in sustinerea tinerilor sportivi din Regat. In acest sens, cu ocazia unei vizite la Bacon’s College, Ducesa si Ducele de Cambridge au lansat programul numit Coach Core, o initiativa ce are ca scop formarea tinerilor sportivi care isi doresc sa antreneze copiii din zonele defavorizate ale Londrei.
Fiind o persoana activa, pasionata de sport, Kate Middleton este, firesc, adepta unei diete cat mai sanatoase, care include alimente cu indice glicemic mic, carne slaba, peste si, bineinteles, multe fructe si legume. Din acest punct de vedere, Ducesa de Cambridge poate fi un exemplu pentru oricine isi doreste sa aiba un stil de viata echilibrat. Mancarea sanatoasa sau alimentatia bio, asa cum mai este numita, nu mai este o simpla moda. Din ce in ce mai multi oameni constientizeaza importanta consumului de alimente provenite dintr-o productie agricola realizata cu plante nemanipulate genetic, pe un teren netratat chimic. Produsele bio sunt importante nu doar pentru sanatatea noastra, ci si pentru salvarea mediului in care traim. Un exemplu de astfel de produse il constituie si mierea bio produsa de compania noastra, Apimond. La noi, pasiunea pentru albinarit se transmite din generatie in generatie, iar traditia Apimond a inceput intr-o epoca in care produsele apicole si, in general, cele agricole erau, prin forta lucrurilor, produse bio. Astazi, compania noastra propune o gama variata de miere, de la binecunoscuta miere de salcam, tei sau poliflora la specialitati rare, precum mierea de albastrele, cimbrisor sau zmeura. (Foto: Hawtcelebs.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy