Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Cosmeticele cu venin de albine, pe gustul Camillei Parker-Bowles


Cosmeticele cu venin de albine, pe gustul Camillei Parker-Bowles

Email Imprimare

Veninul de albine, pe care compania noastra, Apimond, l-a integrat in formula a trei produse bio destinate ingrijirii tenului (crema de reintinerire, masca si ser tratament) este considerat ultimul miracol cosmetic. Printre figurile publice feminine adepte ale ingrijirii pielii cu produse cosmetice pe baza de venin de albine se numara si Camilla Parker-Bowles, Ducesa de Cornwall, despre care se spune ca isi intretine tenul cu o masca al carui ingredient principal il reprezinta chiar pretioasa substanta.
Nascuta Camilla Shand, pe 17 iulie 1947, la Londra, actuala sotie a Printului Charles al Marii Britanii provine dintr-o familie de militari. A studiat la Londra, apoi in Elvetia si in Franta, iar pe Printul Charles l-a intalnit in anul 1970, cu ocazia unui meci de polo, unul dintre sporturile favorite ale Printului. Prietenia lor s-a transformat, treptat, in sentimente mult mai profunde, insa, crezand ca Charles nu o va cere niciodata in casatorie, Camilla s-a maritat, in 1973, cu ofiterul Andrew Parker-Bowles, la scurt timp dupa ce mostenitorul tronului britanic a fost trimis in strainatate, intr-o misiune navala. Camilla si Andrew Parker-Bowles au impreuna doi copii.
Prietenia Camillei cu Printul Charles a continuat chiar si dupa casatoria acestuia cu Diana Spencer, viitoarea Printesa Diana, in 1981. Mariajul lor, se stie, nu a fost lipsit de greutati, iar Diana si Charles si-au facut publica despartirea in 1992. Numarandu-se printre prietenii apropiati ai Printului, Camilla i-a fost alaturi dupa despartirea de Diana. Camilla Parker-Bowles ajunge in lumina reflectoarelor atunci cand Charles recunoaste ca s-a intalnit adeseori cu ea inainte de pronuntarea oficiala a divortului de Printesa Diana. In fata controversei starnite, Camilla alege sa nu se pronunte. Casatoria ei cu Andrew Parker-Bowles se termina prin divort, in 1995.
Dupa moartea tragica a Printesei Diana, in august 1997, Camilla Parker-Bowles se retrage din sfera publica. Se pare ca la originea reapropierii dintre ea si Charles ar fi fost chiar William, fiul cel mare al Printului. Apoi, in 1999, la invitatia lui William si a fratelui sau mai mic, Harry, Camilla Parker-Bowles i-a insotit pe Charles si baietii lui intr-o croaziera pe Mediterana.
Treptat, Camilla Parker-Bowles si Printul Charles isi fac publica relatia, participand adesea impreuna la diverse evenimente. Cei doi s-au casatorit in anul 2005. Prin dobandirea titlului de Ducesa de Cornwall, Camilla Parker-Bowles a devenit a doua femeie din Regatul Unit in ordinea rangului, dupa Regina Elisabeta a II-a. Cu toate acestea, daca Printul Charles, mostenitorul coroanei, va deveni Rege (dupa moartea mamei sale, Regina Elisabeta a II-a), Camilla Parker-Bowles nu va primi titlul de Regina. Asemenea celorlalti membri ai familiei regale britanice, Ducesa de Cornwall se implica in sustinerea mai multor institutii si fundatii. (Foto: Wikipedia)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy