Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Gwyneth Paltrow: frumusetea inseamna sa te simti bine in pielea ta


Gwyneth Paltrow: frumusetea inseamna sa te simti bine in pielea ta

Email Imprimare

Veninul de albine, considerat alternativa naturala la botox, a fost popularizat de vedetele de la Hollywood, care, asa cum se intampla adesea, dau tonul in tendinte. Una dintre aceste celebritati este indragita actrita Gwyneth Paltrow, pe care am admirat-o cu totii in filme precum Shakespeare in Love, Marile Sperante sau Emma. Nascuta pe 27 septembrie 1972, la Los Angeles, Gwyneth Katherine Paltrow provine dintr-o familie de artisti: tatal ei, Bruce Paltrow, a fost producator de televiziune, iar mama, Blythe Danner, este actrita.

In 1990, a jucat alaturi de mama ei intr-o piesa de teatru, iar incurajarile primite au determinat-o sa intrerupa studiile de istoria artei pentru a se dedica intru totul actoriei. A debutat in cinema un an mai tarziu, cu filmul Shout, unde l-a avut partener pe John Travolta, apoi a jucat alaturi de Brad Pitt in thriller-ul Seven. Hollywood-ul a fost imediat cucerit de frumusetea ei diafana, ceea ce i-a adus distribuirea in roluri romantice. Recunoastere a venit in 1996, cand a dat viata personajului Emma din ecranizarea dupa romanul omonim al lui Jane Austen. Adevaratul succes l-a cunoscut cu pelicula Shakespeare in Love, pentru care a fost distinsa cu Premiul Oscar pentru Cea mai buna actrita in rol principal.
De-a lungul anilor, Gwyneth Paltrow a demonstrat ca poate juca la fel de bine si in comedii: Duets (2000), The Royal Tenenbaums (2001) si Shallow Hal (2002), View from the Top (2003). Dupa cativa ani in care aparitiile sale pe marele ecran au fost mai rare, frumoasa actrita californiana a revenit in forta in 2008, cu blockbuster-ul Iron Man, in care a jucat alaturi de Robert Downey Jr., si cu pelicula Two Lovers, unde partener i-a fost Joaquin Phoenix.
Pe 13 decembrie 2010, Gwyneth Paltrow a primit o stea pe faimoasa Walk of Fame. In acelasi an, a dat viata personajului Holly Hunter in serialul Glee, ocazie cu care si-a pus in valoare si talentul muzical, confirmat dupa aceea in rolul principal din filmul Country Strong, drama unei cantarete country care incearca sa-si relanseze cariera.
Gwyneth Paltrow este casatorita cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin. Pentru ea, muzica este a doua pasiune: pana acum, a inregistrat mai multe cantece pentru filmul regizat chiar de tatal ei, Duets, si a figurat pe albumul C’mon, C’mon (2002) al lui Sheryl Crow, cu melodia It’s Only Love.
La cei 40 de ani ai sai, pe care i-a implinit recent, mai exact pe 27 septembrie, Gwyneth Paltrow se poate mandri cu o frumusete care radiaza. Nici nu este de mirare, pentru ca celebra actrita, mama a doi copii, are un stil de viata sanatos. In paralel cu bogata activitate artistica, Gwyneth Paltrow se ocupa si de propriul site, Goop (www.goop.com), un spatiu virtual unde impartaseste cu publicul larg experiente personale si sfaturi legate de o viata sanatoasa. Hiperactiva, Gwyneth si-a gasit timp si pentru a scrie o carte cu retete de bucatarie, intitulata My Father's Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family & Togetherness.
Dar sa revenim la frumusete, despre care Gwyneth spune ca inseamna sa te simti bine in pielea ta. Pe langa o alimentatie echilibrata si multa miscare, Gwyneth Paltrow foloseste, pentru mentinerea aspectului tanar al pielii, la fel ca orice femeie, si produse cosmetice. Micul secret al actritei il reprezinta produsele cosmetice cu venin de albine. Si dumneavoastra, doamnelor, va puteti rasfata tenul precum Gwyneth Paltrow sau alte celebritati, cum ar fi Kate Middleton, Camilla Parker-Bowles, Victoria Beckham sau Michelle Pfeiffer! Nu este greu! Compania noastra, Apimond, va ofera trei produse cosmetice pe baza de venin de albine purificat. Este vorba despre masca de reintinerire, crema si serul tratament, care restabilesc echilibrul natural al pielii, o hidrateaza si au un efect de lifting vizibil inca de la primele utilizari. (Foto: Cinemagia.ro)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy