Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Mierea, un remediu natural nepretuit


Mierea, un remediu natural nepretuit

Email Imprimare

Mierea este produsul natural cel mai indicat ca alternativa atat la indulcitorii naturali, cat si la indulcitorii de sinteza. Consumata cu moderatie, adica in limita a aproximativ 40 grame pe zi, mierea se transforma intr-un veritabil aliment-medicament. Printre nenumaratele utilizari terapeutice ale mierii, una dintre cele mai importante este cea datorata proprietatilor sale antiseptice si antibiotice. La fel de importante sunt, insa, si proprietatile sale antioxidante, dar si capacitatea mierii de a diminua atat severitatea, cat si frecventa simptomelor de raceala.

De asemenea, mierea ne ajuta sa prevenim imbatranirea cardiovasculara, are efecte benefice in prevenirea si tratarea bolilor de inima si ale aparatului circulator si ajuta organismul sa lupte impotriva oboselii. Acestea ar fi doar cateva dintre motivele pentru care ar fi bine sa va mai ganditi inainte de a va indulci ceaiul sau cafeaua cu zahar... Bogatia mierii in fructoza si glucoza sta la originea importantei sale actiuni dinamogenice (de sporire a fortei si energiei) si stimulante pentru inima. Asa se explica de ce mierea este atat de cautata de catre sportivi si, in general, de toate persoanele supuse la efort. Consistenta mierii este conferita tocmai de echilibrul dintre fructoza si glucoza: daca mierea este mai bogata in glucoza, se cristalizeaza, iar in cazul in care contine mai multa fructoza ramane fluida – este cazul indragitei mieri de salcam. Sa nu uitam nici ca mierea are o putere de indulcire mai mare decat zaharul, fiind, in acelasi timp, mai saraca in calorii.
Compania noastra, Apimond, va pune la dispozitie o gama variata de sortimente de miere ecologica, recoltata prin metode traditionale din zonele de ses, deal si munte si certificata de organisme internationale abilitate. Alegeti mierea de salcam pentru a scapa de nesuferita tuse, dar si pentru a preveni astenia de primavara. Includeti in alimentatie mierea de padure ca sa va intariti sistemul imunitar si mizati pe mierea de tei pentru un somn usor si odihnitor. Despre virtutile mierii si mierea certificata Bio puteti afla mai multe din  emisiunea Profu' Menci, de la Antena 2, in care a fost profesorul Gheorghe Mencinicopschi a avut-o invitata pe Cecilia Caragea, consultant comunicare.

Despre MIEREA ECOLOGICA

Sa lucrezi in domeniul comunicarii presupune sa descoperi noi si noi domenii, noi si noi concepte si sa le poti explica publicului larg, simplu, clar, concis. Sa poti sa raspunzi la intrebarile consumatorilor, dar si sa transmiti brandului pentru care lucrezi care sunt asteptarile consumatorilor. Nu doar sa povestesti despre anumite produse publicului, ci si sa incerci sa aduni feed back din partea consumatorilor. Comunicarea veritabila este bidirectionala!Comunicand pentru companii din domeniul apicol si din domeniul cosmeticii, astazi, cand au ajuns la moda produsele BIO, trebuie - inainte de toate - clarificate aceste concepte, sa afli parerile publicului si sa raspunzi intrebarilor acestuia. Ce inseamna BIO/ECO? Ce inseamna conventional? Cum poti sa ai incredere ca un produs e intr-adevar BIO? De unde stii ca e BIO? Stiti care este diferenta dintre mierea ecologica si mierea conventionala? Stiti cum se obtine o miere de calitate? Sunt doar cateva intrebari la care am avut placerea sa raspund in cadrul unei emisiuni realizata de domnul profesor Gheorghe Mencinicopschi - Profu' Menci.

Posted by Cecilia Caragea on 26 Mai 2015

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy