Marti, 23 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Sapunul lichid cu Aloe Vera si propolis, noua surpriza Apimond


Sapunul lichid cu Aloe Vera si propolis, noua surpriza Apimond

Email Imprimare

La fel ca in cazul tuturor produselor cosmetice de la Apimond, si noul sapun lichid extra bland depaseste toate asteptarile. El este atat de placut, te face sa te simti atat de bine in pielea ta, incat el nu trebuie decat incercat o sigura data, pentru a va convinge de calitatile sale… Singurul risc este ca apoi nu te vor mai putea multumi alte produse. Efectelor benefice bine cunoscute ale propolisului li se adauga cele ale uleiului de melisa. Acesta se remarca drept un adevarat calmant si euforizant. Sedativ, dar in acelasi timp reconfortant si fortifiant, el are si o actiune antibacteriana si antialergica. Aceste proprietati sunt potentate de actiunea puternic antiseptica si antimicrobiana a extractului de arbore de ceai, care este bine cunoscut nu numai ca dezinfectant, dar si ca un pansament ideal pentru ranile superficiale si infectiile pielii. El reprezinta o adevarata binefacere pentru picioarele sau tegumentele obosite. Dar nu putem aprecia corect efectele acestui sapun excelent facand abstractie de beneficiile pe care le aduce Aloe Vera, aceasta planta minune, denumita in multe studii planta miracol, care se numara, de asemenea, printre ingrediente.

In afara de efectul antibiotic, analgezic, antiviral si antiinflamator al acestei plante, este de remarcat si capacitatea de ameliorare a eruptiilor cutanate datorate dermatitelor si chiar psoriazisului. Dar Aloe Vera reprezinta pentru piele si o importanta sursa de vitamine si minerale. Poate chiar mai important este insa faptul ca aceasta planta ne ofera 18 din cei 22 de aminoacizi necesari organismului, fara a putea neglija continutul de steroli, hormoni si lignina, respectiv saponine esentiale pentru ingrijirea pielii noastre. Puternicul efect de hidratare si de hranire a pielii are si un efect de reintinerire. Astfel, acest nou sapun de la Apimond nu se multumeste sa ne curete pielea, ci ii asigura si o ingrijire ideala.
Realizat prin saponificarea uleiurilor de masline si palmier bio si dintr-un complex activ de propolis, Aloe Vera, extract de arbore de ceai, ulei de melisa si ulei de eucalipt, acest sapun extra bland este emolient, hidrateaza si hraneste pielea, este extrem de placut si poate fi utilizat de intreaga familie, atata de adulti, cat si de copii. Merita sa-l incercati!
Pret: 19,00 lei (500 g). Se gaseste in magazinele cu produse naturale, atat cele offline, cat si cele online.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy