Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Noi produse cu venin de albine de la Apimond


Noi produse cu venin de albine de la Apimond

Email Imprimare

Compania noastra, Apimond, binecunoscuta pentru introducerea celor mai moderne si eficiente produse pe baza de venin de albine, a lansat acum doua noi geluri menite sa combata afectiunile osteo-articulare, sa relaxeze muschii si sa ne redea starea de confort. Aplicarea locala a acestor geluri prin masarea usoara a zonelor dureroase produce imediat o relaxare locala a tesutului, insotita de o placuta senzatie de racoare, dupa care se instaleaza o incalzire reconfortanta a zonei. In plus, in cazul starilor gripale, gelurile, aplicate pe piept, ne vor surprinde cu rezultate excelente, inclusiv ca dezobturante nazale.

Veninul de albine este cunoscut si apreciat inca din Antichitate pentru rezultatele sale de exceptie in tratarea bolilor reumatismale, a poliartritelor infectioase si de alta origine, a poliartritei deformante, nevritelor si a spondilozei. Dar nevralgiile rebele, sciatica si ulcerele trofice ale pielii pot beneficia si ele, in egala masura, de efectele veninului de albine. Rezultate deosebite se obtin si in tratarea unor afectiuni respiratorii, mai ales a virozelor respiratorii, precum si in cazul nevralgiilor.
Veninul de albine contine 18 substante active, printre care se numara si melitina, un antiinflamator de 100 de ori mai puternic decat hidrocortizonul. Fata de alte medicamente de sinteza, el stimuleaza organismul sa produca singur cortizonul, un hormon cu efect antireumatic. In plus, el are un important efect antibacterian, stimulaza producerea de anticorpi si imunitatea organismului si imbunatateste microcirculatia.

Pentru a maximiza efectele benefice ale veninului de albine, am creat doua geluri de exceptie, denumite Apiremed, unul prin combinarea veninului de albine cu extractul floral de Arnica Montana, altul prin combinarea veninului de albine cu capsicina.
Si acestea (Arnica Montana si capsicina) prezinta o importanta actiune antiinflamatorie, esentiala in ameliorarea durerilor reumatice. In plus, ele prezinta si proprietati antiseptice si de stimulare a imunitatii. In America Latina, capsicina era folosita in mod traditional si pentru combaterea racelii, tusei, faringitei si laringitei, prin aplicatii externe pe piept.

Astfel, prin combinarea actiunii veninului de albine cu efectele benefice produse de Arnica Montana, respectiv de capsicina, am creat doua produse de exceptie menite sa ne scape, in acelasi timp, de atat de neplacutele dureri reumatismale sau de durerile nevralgice, cat si de efectele secundare ale atat de enervantelor viroze respiratorii. De aceea, noile geluri Apiremed, cu venin de albine si Arnica Montana, respectiv cu venin de albine si capsicina, ar trebui sa ne fie mereu la indemana, pentru a preveni efectele racelilor si a ne scapa de durerile musculare sau articulare.

Preturi: Gel Apiremed cu venin de albine si Arnica Montana - 32 lei (130 ml),
Gel Apiremed cu venin de albine si capsicina - 30 lei (130 ml)

Produse disponibile pe www.apimond.ro si in magazinele cu produse naturale.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy