Sambata, 13 Apr

Ultimele Titluri :


Zilele Vinul.Ro

Email Imprimare

Dupa succesul primului eveniment, Zilele Vinul.Ro continua cu editia a II-a, in 26-27 februarie 2011 – doua zile de targ cu vinuri de excelenta, gustari asortate si expozitie de pictura – la restaurantul Margo Lounge (Str. Lipscani, nr. 29-33). Corcova Roy&Damboviceanu va prezenta vinurile alaturi de alti producatori de nisa din Dragasani si alte regiuni.

La aceasta a doua editie, alaturi de vinuri veti putea degusta bomboanele si trufele de ciocolata prezentate de Choco Fashion si veti putea admira lucrarile artistei plastice Anne Nerbert.
In pretul de 20 lei al biletului de intrare este inclusa degustarea vinurilor prezentate de expozanti, dar si o gustare oferita de Margo Lounge. Toti vizitatorii vor fi inscrisi automat la tombole cu premii. In restaurant exista si un spatiu dedicat pauzelor si discutiilor de afaceri sau placere, dar si mese tip cocktail pentru degustari linistite.
Zilele Vinul.Ro este un eveniment lunar de promovare a culturii vinului pentru amatori si profesionisti. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy