Sambata, 27 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Corcova Primavara incepe cu... un vin bun


Primavara incepe cu... un vin bun

Email Imprimare

Intre 11 si 13 martie, World Trade Center-Hotel Pullman a gazduit cea de-a cincea editie a Targului International de Vinuri GoodWine. Pentru cei peste 3.500 de vizitatori, evenimentul a fost o ocazie exceptionala de intalnire cu cele mai bune vinuri romanesti si cu o selectie dintre cele mai renumite vinuri din import. Vinurile de Corcova s-au numarat si ele printre participantii la Targul International de Vinuri GoodWine.

35 de producatori de vin, importatori, distribuitori si companii din domenii conexe au raspuns la invitatia organizatorilor acestui eveniment, printre putinele din tara care permite o simbioza intre vinuri, produse culinare, produse conexe si accesorii. Vizitatorii au intrat in contact vizual, olfactiv si gustativ cu o gama larga de soiuri de vin, din cele peste 350 prezentate la targ, provenind atat din Romania, cat si din Franta, Italia, Spania, Bulgaria, Chile, Australia, Argentina, Statele Unite sau Republica Moldova.
Targ international in adevaratul sens al cuvantului, GoodWine s-a bucurat si de participarea activa a reprezentatilor Asociatiei Somelierilor din Romania si ai Federatiei Somelierilor din tara noastra. Prin interventiile de specialitate din timpul show-urilor gastronomice, somelierii au facilitat simbioza intre vinuri si produsele culinare pregatite de maestri bucatari de la 10 restaurante si scoli de bucatari. Paharele de degustare premium Riedel au facut ca vinurile expozantilor sa fie apreciate la cel mai inalt nivel.
Va invitam cu drag sa fiti alaturi de vinurile de Corcova si la urmatoarea editie a Targului International de Vinuri GoodWine, care va avea loc in luna noiembrie.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy