Sambata, 13 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Corcova Vinurile Corcova la Christmas Bazaar


Vinurile Corcova la Christmas Bazaar

Email Imprimare

Duminica, 4 decembrie, Centrul Expozitional Romexpo a gazduit Bazarul de Craciun (Christmas Bazaar), evenimentul caritabil organizat anual de Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti (International Women Association of Bucharest), in colaborare cu Exotique. Vizitatorii standului Romaniei au avut ocazia sa deguste si vinurile Corcova, care au insotit de minune preparatele culinare traditionale romanesti.

De sarbatorile de iarna nu ne mai despart decat doua saptamani, febra cadourilor isi face si ea simtita prezenta, iar alegerea vinului potrivit pentru masa festiva de Craciun si de Anul Nou nu trebuie lasata pe ultima suta de metri, daca dorim sa ne impresionam cu adevarat invitatii. Sa fie Chardonnay, Muscat Ottonel, Cabernet Sauvignon sau, poate, Pinot Noir? S-ar putea spune ca cei care au facut cunostinta cu vinurile Corcova la Bazarul de Craciun si-au usurat misiunea, pentru ca au putut afla direct de la reprezentantii nostri care ar fi vinurile ideale pentru masa festiva de sarbatori.
Bazarul de Craciun este cel mai important eveniment caritabil organizat de Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti. Ajuns la cea de-a 21-a editie, Bazarul de Craciun este o sarbatoare a diversitatii culturale, in spiritul generozitatii fata de semeni. Fondata in 1978, de un grup de femei din Romania si din strainatate, Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti este o organizatie non-profit care si-a propus, inca de la infiintare, sa incurajeze legaturile de prietenie intre femei de toate nationalitatile, care locuiesc in Romania, si sa le ajute pe membre sa se familiarizeze cu traditiile si cultura specifice tarii noastre. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy