Sambata, 13 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Corcova Degustare de vinuri Corcova la Targul de Cadouri


Degustare de vinuri Corcova la Targul de Cadouri

Email Imprimare

Intalnirea cu un vin de calitate este, de cele mai multe ori, memorabila. Indiferent daca se intampla intr-un restaurant, in compania unor prieteni dragi sau acasa, in compania iubitei, aroma unui vin special se impregneaza in memoria olfactiva, gustativa si... sentimentala. De aceea, intalnirea cu un vin de Corcova este intodeauna una speciala, caci licorile obtinute in cramele de pe plaiuri mehedintene nu se pot uita...
Poate ca nu ati avut inca prilejul sa va "imprieteniti" cu un vin de Corcova nici la restaurant, nici in magazinele de specialitate. La sfarsit de noiembrie si inceput de decembrie aveti ocazia sa o faceti intr-un mod... sarbatoresc.
Intre 29 noiembrie si 2 decembrie, Sala Palatului din Bucuresti gazduieste Targul de Cadouri. Pe langa numeroasele produse propuse si pregatite de organizatori, pe langa cadourile traditionale de sarbatori pe care le veti gasi aici, la acest targ, la standul magazinului online Dacic Cool, v-am pregatit si noi cateva surprize, si anume degustari de vinuri Corcova.

Veti avea ocazia sa gustati din licorile noastre, din cele rosii - cupajul Cabernet Sauvignon/Merlot, Pinot Noir, Feteasca Neagra, Syrah, din cele albe - Muscat Ottonel si Chardonnay, precum si din cele rosé. Mai seci sau mai dulci, dar intotdeauna pline de savoare, acestea va vor incanta simturile. De asemenea, veti putea degusta, cu aceasta ocazie, noile noastre vinuri Jirov - un cupaj Cabernet Sauvignon/Merlot si un Sauvignon Blanc. Cu siguranta le veti alege pe post de cadouri pentru sarbatorile lunii decembrie sau ca "insotitori" speciali pentru noaptea dintre ani.
Vinul, aceasta licoare unica, a fost dintotdeauna un cadou special, caci e potrivit la ocazii speciale, la mese festive si sarbatoresti. Este o bautura nobila, eleganta, cu clasa si stil, pretentioasa si totusi prietenoasa. Vinul apropie spiritele, dezleaga limbile si incheaga prietenii, ne face sa socializam mai usor si intr-un mod mai placut, creeaza convivialitate si voie buna, ne binedispune si ne "unge" sufletul. Mai mult, vinul desavarseste o masa festiva, fie ca este vorba de un dejun sau de o cina, punand in valoare bucatele. Parca mancarurile speciale pregatite pentru zilele de sarbatoare "aluneca" mai bine alaturi de vinul potrivit.
Cu ocazia degustarii de vinuri de la standul magazinului Dacic Cool veti putea afla si care sunt cele mai bune combinatii de vinuri si mancaruri, la ce temperaturi si in ce ordine se beau vinurile atunci cand exista mai multe tipuri de vin la masa.
Vinurile Corcova le puteti comanda din magazinul online Dacic Cool, le gasiti in restaurantele bune si in magazinele de delicatese, iar vinurile Jirov le gasiti in reteaua de magazine Mega Image.
Va asteptam cu drag la degustarile de vin de la Targul de Cadouri de la Sala Palatului!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy