Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Emidale Emidale, lider pe piata accesoriilor vestimentare


Emidale, lider pe piata accesoriilor vestimentare

Email Imprimare

De aproape doua decenii, cand vine vorba de accesorii vestimentare pe piata din Romania, un nume revine constant pe buzele celor mai importanti designeri sau producatori de confectii romani. Un nume poetic, cu rezonanta orientala: Emidale, brand nascut din pasiunea pentru frumos ce o caracterizeaza pe Pusa Hack, fondatoarea unui alt brand de succes, Exotique.
Cand pasesti in ShowRoom-ul Emidale din Bucuresti, te simti ca si cand ai fi intrat in paradisul la care viseaza, fara indoiala, orice fetita: o lume creata parca pentru papusa preferata, cu sclipiri de paiete, de strasuri, si, de ce nu, de cristale Swarovski, cu dantele, broderii si alte materiale fine. Aici este universul accesoriilor pentru industria textila, de la benzi de satin, ata si ace de cusut, fermoare, nasturi, catarame si capse la elastic, foarfece, arici, pasmanerii, utilaje industriale, manechini de plastic si reglabili. Cam tot ce isi poate dori orice persoana pasionata de universul modei...
Povestea noastra a inceput in 1992. Avand deja experienta in domeniul distributiei de accesorii, Pusa Hack, impreuna cu sotul ei, Andrew, s-au hotarat sa puna bazele unei afaceri cu totul noi pe piata din Romania, o afacere care sa vina in intampinarea confectionerilor curajosi, independenti. Afacerea a luat nastere pe Calea Vacaresti, intr-o magazie mica, doua birouri si o sala de vanzari. In primul an de activitate, portofoliul de produse al firmei era constituit doar din nasturi, iar personalul era compus din doi angajati si patronii lor: Andrew si Pusa Hack. Ca in orice domeniu, inceputul a fost mai greu, insa, datorita unei bune strategii, atat pe partea de achizitii, cat si pe partea de comunicare cu clientii si vanzare efectiva, in anii ce au urmat Emidale si-a largit considerabil portofoliul de produse. Recunoasterea a venit dupa investitii mari in prospectarea pietei interne, in imagine, in participarea la targuri si expozitii internationale din Italia, Franta, Turcia, Spania sau China, in atragerea de noi furnizori si in adaptarea la tendintele vestimentare ale momentului. Si, poate cel mai important pentru a consolida succesul afacerii: investitia in oameni, prin pregatirea profesionala a personalului si prin garantarea confortului la locul de munca.
Realizarea cea mai mare pentru Emidale o reprezinta cresterea vanzarilor si, implicit, a cifrei de afaceri, intr-o perioada nu tocmai roz pentru industria de confectii din tara noastra. Seriozitatea companiei noastre a fost si este in continuare rasplatita prin increderea acordata de o serie de branduri europene de renume. Emidale este reprezentantul oficial in Romania pentru pretioasele cristale Swarovski si distribuitor pentru insertiile textile Permess, umerasele Plastinova, sistemele de etichetare Avery Denison sau ata Dor Tak. De altfel, Dor Tak, ata testata in laboratoarele din Anglia si Germania, este cel mai vechi colaborator extern al companiei. Emidale are astazi si un departament special unde sunt create modele personalizate de etichete textile.
In prezent, avem aproximativ 3.000 de clienti. De la Emidale se aprovizioneaza designeri celebri, precum Catalin Botezatu (imaginea brandului Exotique), Liza Panait, Doina Levintza, Mircea Barbulescu, Mihai Albu, Cristian Ciobanu, Adina Buzatu, Laura Olteanu, Cosmina Englizian, Roxana Butnaru sau Eli Laslean. Si tot Emidale este numitorul comun pentru producatori renumiti: Brainconf, Cavaliere, Mexton, RoxyStyle, Tina R, Nissa, Calin Events, Atmosphere Design Fashion, Lux Lorelei. Producatorii de rochii de mireasa, producatorii de costume de dans si scenografii pentru piesele de teatru se numara si ei printre clientii fideli ai Emidale. O categorie importanta de clienti o reprezinta producatorii de bijuterii, care gasesc la Emidale diverse tipuri de cristale Swarovski, perle, pietre semipretioase, margele si alte accesorii care le transforma creatiile in produse unicat.
Astazi, la aproape douazeci de ani de la infiintare, Emidale este considerat cel mai mare depozit de accesorii vestimentare din Romania. Suntem nelipsiti de la targurile de specialitate, in special de la targurile de cristale si bijuterii Swarovski, pentru a mentine o comunicare optima cu clientii si pentru a veni in intampinarea nevoilor acestora.
Suntem un brand puternic, ne bucuram de clienti fideli si de o echipa unita. Pentru ca ne simtim ca o adevarata familie, ne-am propus sa ne alaturam si noi comunitatii Dacic Cool, deschizand blogul Emidale. Stim ca numai printr-un dialog deschis si constant cu dumneavoastra, clientii si prietenii nostri, vom putea creste in continuare. Va invitam, asadar, in universul Emidale!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy