Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Emidale Catalin Botezatu, talentul transformat in brand


Catalin Botezatu, talentul transformat in brand

Email Imprimare

Recent, ne-am bucurat sa il avem ca oaspete in ShowRoom-ul nostru din Bucuresti pe Catalin Botezatu, unul dintre clientii fideli Emidale, care ne-a fost alaturi inca de la infiintare. Bun prieten al doamnei Pusa Hack, fondatoarea brandului Emidale si proprietara magazinelor Emidale, Catalin Botezatu este, de sase ani incoace, si imaginea Exotique.
Rafinament, lux, stralucire, prestanta, originalitate sunt atributele definitorii ale colectiilor ce poarta semnatura lui Catalin Botezatu. Care femeie nu si-ar dori sa poata purta, macar o data, una dintre superbele rochii pe care numai imaginatia, talentul si bunul gust innascut ale lui Catalin Botezatu le pot crea?...
Catalin Botezatu este, fara indoiala, cel mai cunoscut designer roman si unul dintre putinii care se poate mandri cu prezentari de moda organizate pe toate continentele. De-a lungul anilor, creatiile sale au fost apreciate si admirate in toate colturile lumii, din  marile capitale europene pana la New York si Las Vegas, din Islanda pana in Africa de Sud, Indonezia, Jamaica sau Sri Lanka. De altfel, Catalin Botezatu este designerul roman cu cele mai multe premii obtinute de-a lungul prodigioasei sale cariere in domeniul modei. O cariera inceputa in urma cu mai bine de douazeci si cinci de ani, cand Catalin Botezatu era distins, la Frankfurt, cu titlul de cel mai bun manechin al anului in Europa (1985). Fascinat de arta constructiei vestimentare si sedus de frumusetea feminina, Catalin Botezatu a urmat cursurile Institutului European de Moda din Milano, unde l-a avut ca profesor pe celebrul Gianni Versace, si a fost ales de maestru sa lucreze in celebrele Ateliere Versace de la Milano.
Astazi, Catalin Botezatu este un ambasador al modei romanesti pe toate meridianele. Este singurul creator de moda autohton care se ocupa personal de punerea in scena a colectiilor sale, de la regie, scenografie si coloana sonora pana la alegerea elementelor de styling (bijuterii, pantofi etc.). Prezentarile semnate Catalin Botezatu, spectacole in adevaratul sens al cuvantului, au beneficiat dintotdeauna de o tematica bine definita. Nu face exceptie nici colectia Haute Couture din acest sezon, inspirata de fastul curtii imperiale ruse. Catalin Botezatu ne rasfata si de aceasta data cu materiale de lux, precum brocard, materiale paietate sau cu margele aplicate manual. Un element original va fi reprezentat de paietele tip zale.
Catalin Botezatu se numara printre putinii designeri de la noi care au reusit sa se mentina pe un trend ascendent in aceasta perioada de criza. La profiturile obtinute contribuie, de asemenea, magazinul sau online. Despre colaborarea sa cu Emidale, Catalin Botezatu afirma: Este cea mai buna afacere de pana acum pentru creatorii de moda. Aici gasesc tot ce le trebuie. Emidale satisface toate necesitatile, atat ale firmelor mari de confectii, cat si ale micilor sectii de productie.
Am profitat de ocazie si l-am intrebat pe Catalin Botezatu care ar fi tendintele sezonului. Am aflat ca blana este un element obligatoriu, care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba nici unei femei. De altfel, vedeta colectiei de inspiratie tarista este blana, rochiile avand terminatii din blana naturala de chinchilla, vizon sau vulpe.
Ne bucuram si suntem onorati ca si pentru viitoarea sa colectie Haute Couture Catalin Botezatu a ales accesoriile de lux Emidale.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy