Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Emidale Emidale, alaturi de artistii hand-made romani


Emidale, alaturi de artistii hand-made romani

Email Imprimare

De Craciun, decoratiunile lucrate manual sunt la mare cautare, fiind nu numai originale, ci si mult mai personale. In aceasta iarna, Breslo (Comunitatea artizanilor din Romania) ii invita pe toti artizanii romani la concursul Decoreaza-ti iarna!, lansandu-le provocarea de a crea decoratiunea perfecta de Craciun. Emidale a decis sa se alature initiativei Breslo, oferindu-le premii artistilor hand-made care ne infrumuseteaza viata cu lucrarile lor.

Emidale va acorda castigatorului premiului al II-lea un voucher in valoare de 300 lei, iar castigatorului premiului al III-lea un voucher in valoare de 200 lei. Creatiile pot fi inscrise in concurs pana pe 15 decembrie, dupa care urmeaza perioada de acordare de voturi. Concursul se incheie pe 24 decembrie.
In ultimii ani, fenomenul hand-made a inceput sa ia amploare in Romania, creatiile devenind din ce in ce mai originale si mai diversificate. Emidale isi propune sa-i incurajeze pe micii producatori de obiecte de arta, oferindu-le o gama extrem de variata de produse cu ajutorul carora sa-si puna in practica ideile, Swarovski Elements, dantela si pasmanteria sau presa mica manuala cu matrite fiind doar cateva dintre ele. Echipa Emidale le ureaza mult succes tuturor concurentilor!


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy