Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Emidale Emidale, mereu alaturi de tinerii designeri romani


Emidale, mereu alaturi de tinerii designeri romani

Email Imprimare

Concursul de idei INSPIRED a ajuns, anul acesta, la cea de-a cincea editie. La fel ca anul trecut, Emidale i-a premiat pe castigatorii de la sectiunile Fashion Design si Accessories, oferind doua vouchere in valoare de 150 euro, patru vouchere in valoare de 100 euro si sase workshop-uri organizate de echipa Emidale.

Concursul INSPIRED a fost initiat cu scopul de a-i ajuta pe tinerii talentati din Romania sa-si puna in valoare creativitatea, sa primeasca feed-back din partea specialistilor din domeniu si, nu in ultimul rand, pentru ca ideile sa le fie rasplatite cu premii.
In ceea ce priveste premiile acordate de Emidale, workshop-ul este o noutate fata de editiile anterioare. Cum portofoliul de produse Emidale este extrem de variat, am considerat necesar sa le oferim tinerilor designeri posibilitatea de a fi instruiti in legatura cu modul de utilizare a acestora. La Emidale, avem incredere in potentialul creativ al designerilor romani. Observam cu deosebita placere ca, in ciuda crizei economice, moda in Romania continua sa evolueze si ca, mai mult decat atat, designerilor romani li se ofera sansa de a se face cunoscuti in strainatate. De la un an la altul, participantii la concursul INSPIRED s-au prezentat cu mape de lucrari tot mai bune, din ce in ce mai adaptate pietei, aducand, astfel, un plus de originalitate designului vestimentar romanesc.
Societatea este intr-o permanenta schimbare, iar moda evolueaza. Emidale, lider pe piata accesoriilor pentru industria textila din Romania, tine pasul cu aceste schimbari, prin cresterea si diversificarea portofoliului de produse. Dorim sa oferim atat designerilor, cat si companiilor din industria textila toate produsele de care au nevoie pentru a-si pune in practica ideile originale.
Le felicitam pe Elena Raluca Cosareanu, Sabina-Mihaela Dolhescu si Cristiana Pitu, castigatoarele de la sectiunea Fashion Design, precum si pe Adina Marin, Cristina Deleanu si Adina Mircea, castigatoarele de la sectiunea Accessories! Mult succes in continuare si un An Nou plin de inspiratie!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy