Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Emidale Emidale, dupa douazeci de ani


Emidale, dupa douazeci de ani

Email Imprimare

Anul acesta sarbatorim doua decenii de cand brandul Emidale a intrat pe piata romaneasca de accesorii pentru industria textila. De la un portofoliu de produse destul de restrans, la inceput, Emidale a cunoscut o evolutie spectaculoasa, ajungand astazi cel mai mare depozit en gros de accesorii pentru industria textila din Romania.

In primul an de activitate, in 1992, singurele produse care puteau fi gasite pe rafturile magazinului erau nasturii. La inceput, Emidale nu a avut decat doi angajati, cei care, de altfel, au stat la baza infiintarii companiei: doamna Pusa Hack si sotul ei, Andrew Hack. In prezent, echipa Emidale formeaza o adevarata familie. Dintre cei peste 40 de angajati, 13 au o vechime de peste 5 ani, 12 lucreaza aici de peste 10 ani, iar 9 sunt in echipa de peste 15 ani.
Frumoasa varsta pe care a implinit-o compania Emidale a fost marcata de doamna Pusa Hack si domnul Andrew Hack printr-o petrecere ce a avut loc pe 9 iunie, la Athénée Palace Hilton din Bucuresti. La evenimentul festiv au luat parte atat angajatii, cat si o parte dintre clienti si colaboratorii media ai Emidale. Printre invitatii speciali s-au numarat Liza Panait, Dialog Textil, Revoli, Demiuma, Sistelse, Mexton si, nu in ultimul rand, domnul Leech, fostul sef al domnului Andrew Hack. Un moment deosebit l-au reprezentat discursurile doamnei Pusa Hack si al domnului Andrew Hack, prin care fondatorii brandului au adresat multumiri angajatilor si clientilor fara de care evolutia companiei nu ar fi fost posibila. La randul lor, angajatii i-au premiat pe Pusa si Andrew Hack oferindu-le un trofeu cu mesajul: Au trecut 20 de ani. Continuam impreuna.
Echipa Emidale intentioneaza ca, in viitorul apropiat, sa dezvolte si mai mult afacerea, aducand in portofoliu produse noi si imbogatind astfel piata accesoriilor pentru industria textila din Romania.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy