Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Exotique la Holiday Market


Exotique la Holiday Market

Email Imprimare

In perioada 17-20 martie, Centrul International de Conferinte de la Palatul Parlamentului gazduieste cea de-a doua editie a Targului International de Turism Holiday Market, ocazia perfecta pentru a profita de programele speciale ale agentiilor ANAT si de reducerile early booking. Vizitatorii acestui targ pot admira si piese de mobilier si decoratiuni interioare Exotique, un brand ce invita la calatorii peste mari si tari.

Targul International de Turism Holiday Market, organizat de profesionistii din domeniu, la standarde internationale, reuneste peste 100 de expozanti din tara si din strainatate, printre care si agentiile de turism din Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, companii aeriene si birourile de turism ale unor tari precum Cipru, Bulgaria, Malta, Indonezia sau Turcia in tara noastra.
Pentru vizitatori, Holiday Market reprezinta oportunitatea de a alege dintre cele mai bune pachete turistice pentru vacanta de vara, cu destinatii variate, tarife early booking si alte oferte speciale.
Piesele de mobilier si obiectele de decoratiuni interioare Exotique, expuse la Holiday Market, aduc mai aproape fascinantul Orient, incitandu-i, totodata, pe vizitatori sa descopere mai multe din secretele acestui spatiu de vis.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy