Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique La Bucuresti, Shakira va fi rasfatata in stil Exotique


La Bucuresti, Shakira va fi rasfatata in stil Exotique

Email Imprimare

Shakira, vocea inconfundabila a muzicii latino, cantareata carismatica ce captiveaza, ca un magnet, milioane de oameni din lumea intreaga, va concerta la Bucuresti, in Piata Constitutiei, peste numai doua zile, pe 7 mai. Shakira va fi inconjurata de toata atentia cuvenita unui star de talie internationala, fiind insotita de un staff numeros si avand la dispozitie, pentru relaxare, mobilier unicat, semnat Exotique.
Asemenea unui campion, Shakira are un palmares de invidiat pentru o cantareata in varsta de numai 34 de ani: este castigatoare a doua Premii Grammy, sapte Premii Latin Grammy, douasprezece Premii Billboard Latin Music si se mai poate mandri si cu doua nominalizari la mult ravnitele Premii Globul de Aur. Shakira Isabel Mebarak Ripoll, pe numele ei intreg, este cea mai bine vanduta artista columbiana din toate timpurile, cu mai bine de 50 milioane de albume vandute in lumea intreaga.
Nu este pentru prima data cand Shakira vine in Romania. Primul contact cu fanii din tara noastra l-a avut in 2006, la Timisoara, cand a fost aclamata de 20.000 de spectatori. Cu toate ca nu va sta mult la Bucuresti, diva muzicii latino va fi tratata... regeste. Este bine cunoscuta atractia vedetelor catre obiectele cu iz oriental, care le ajuta sa se relaxeze si care le pot servi, in acelasi timp, drept sursa de inspiratie. Era firesc, asadar, ca Shakira, ea insasi o aparitie exotica, sa aleaga, pentru cabina ei de la concertul din Bucuresti, mobilier si decoratiuni... Exotique. Este vorba despre piese de mobilier de colectie, lucrate manual, printre care se numara o canapea umpluta cu puf de gasca, o masa din lemn masiv, doua masute de cafea din lemn indian de sheesham si o oglinda adusa special pentru Shakira, din Maroc.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy