Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Cristalele Swarovski, la Noaptea muzeelor


Cristalele Swarovski, la Noaptea muzeelor

Email Imprimare

In peste patruzeci de tari din Europa, noaptea de sambata spre duminica a fost Noaptea europeana a muzeelor. Lansata in 2005, manifestarea culturala, care ofera acces gratuit publicului larg la colectiile expuse in marile muzee, a reunit anul acesta 3.000 dintre cele mai cunoscute muzee de arta, etnografie, istorie si stiinta de pe continentul european.

In Bucuresti, vizitatorii care au trecut pragul Muzeului National de Geologie cu ocazia acestui eveniment au admirat gratuit colectiile expuse si au avut parte si de o expozitie cu vanzare de bijuterii si pietre pretioase, semipretioase si ornamentale. Bijuterii unicat cu diamante, rubine, safire si smaralde, ametist, calcedonie, lapis lazuli, turmalina, opal, perle sau coral fosil, precum si obiecte de cult, de ornament sau de uz casnic (din agat, jadeit, malahit, alabastru, chihlimbar etc.) au incantat privirile celor care, in noaptea de sambata spre duminica, au ales sa faca o oprire si la Muzeul National de Geologie.
Printre expozanti s-a numarat si renumitul brand Swarovski, asociat, in lumea intreaga, cristalelor de cea mai inalta calitate. Cristalele Swarovski sunt nu numai accesorii de moda ce confera un rafinament cu totul deosebit bijuteriilor, ceasurilor, ochelarilor de soare sau pieselor vestimentare, ci si inedite elemente decorative, utilizate in arhitectura, corpuri de iluminat, design de interior si textile. Minunate obiecte de decoratiuni interioare, ornate cu pretioase cristale Swarovski, va asteapta sa le descoperiti in showroom-ul Exotique.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy