Marti, 23 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Feng Shui este un mod de viata


Feng Shui este un mod de viata

Email Imprimare

Ma pasioneaza de cativa ani Feng Shui. Aveam o viata destul de dezordonata, asa ca eram hotarata sa testez orice modalitate de a-mi pune in armonie ceea ce constituia viata mea cotidiana. Citisem deja multe carti despre cum ar trebui sa incepem, amenajand interiorul casei si am sfarsit prin a amenaja insasi viata mea. Apreciez foarte mult la aceasta filosofie orientala accentul care se pune pe armonie, una care consta in lucruri simple si intr-o stare de spirit echilibrata de credinta in puterea celor care ne inconjoara.

Feng Shui m-a atras intai de toate datorita modului in care m-a facut sa inteleg ca viata inseamna energie si ca trebuie sa privesc dincolo de lucrurile obisnuite pentru a simti ca toate actiunile mele sunt ghidate de principii atat de cunoscute, dar ignorate de majoritatea oamenilor. Fiind atrasa de tot ceea ce inseamna Orient, am hotarat sa acord mai multa importanta treptei spirituale, reusind prin Feng-Shui sa ma inalt deasupra zilei si sa reusesc totodata sa imi sporesc resursele pentru ca mai apoi sa ma folosesc de ele.
Astfel, casa mea a devenit palatul meu, iar fiecare lucru pe care l-am invatat prin Feng Shui l-am aplicat pentru a imbunatati si repara energiile care ma faceau inactiva. Consider ca Feng Shui este un mod de viata, insa nu o religie. Desi trebuie sa crezi in el, Feng Shui nu constituie decat un placut labirint in care trebuie sa ai rabdare, incredere si vointa pentru a-l parcurge si pentru a ajunge cu succes la rezultate. Recomand aceasta straveche traditie tuturor celor pe care ii vad ca au nevoie de o forta exterioara pentru a intelege beneficiile lui. Este o modalitate atat de la indemana noastra, dar pentru care sunt necesare credinta si abaterea de la nesanatoasele obiceiuri in care ne-am cufundat.
Respect in locuinta mea multe dintre sfaturile Feng Shui deoarece functioneaza. Incerc sa ma inconjur de cat mai multe dintre ele pentru a ma armoniza desigur, intai prin intermediul locuintei, caci aici petrec mare parte din zi si consider ca este necesar ca mediul in care locuiesc sa imi ofere cele mai potrivite energii. (Francis)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy