Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Cristina Groza, un remarcabil specialist Feng Shui


Cristina Groza, un remarcabil specialist Feng Shui

Email Imprimare

Prima intalnire din seria Miercurea Exotica, gandita ca un seminar de initiere in Feng Shui (la care v-am invitat miercuri, 7 septembrie, intre orele 17 si 19, la Showroom-ul Exotique din Bucuresti, Splaiul Unirii, nr. 96, Sector 4), o va avea drept invitata si, totodata, drept ghid in universul Feng Shui, pe doamna Cristina Groza, specialist Feng Shui, lector si instructor autorizat, membra a Asociatiei Internationale de Feng Shui. Va prezentam, in cele ce urmeaza, cateva dintre realizarile care o recomanda pe doamna Cristina Groza ca indrumator in lumea Feng Shui.

Drumul Cristinei Groza catre Feng Shui a inceput de la arhitectura, ea fiind absolventa a Facultatii de Arhitectura Ion Mincu din Bucuresti. Pasiunea pentru Feng Shui i-a fost inspirata chiar de Marele Maestru Raymond Lo, Cristina Groza avand sansa sa participe la cursurile Maestrului in repetate randuri, la Paris (2005), in Singapore (2006) si in Thailanda (2007). Tot in Singapore (2005) si apoi la Paris (2006), Cristina Groza a urmat si cursul de Cele Patru Coloane ale Destinului si I Ching, o ramura a Feng Shui-ului care se ocupa cu analizarea persoanei care locuieste intr-un anumit spatiu. Cristina Groza a fost organizator si, in acelasi timp, student al cursului de Feng Shui (2007) si al cursurilor de Coloanele Destinului si I Ching din Bucuresti (2008 si 2010), sustinute de Marele Maestru chinez.
In Romania, Cristina Groza activeaza in domeniul Feng Shui-ului incepand din anul 2005, cand, impreuna cu partenerul ei de afaceri, Raymond Barnett (Australia), a pus bazele companiei de consultanta Feng Shui Barnett & Partners. Numele companiei a fost pastrat in memoria lui Raymond Barnett, decedat in 2009. In contextul mobilitatii tot mai mari a oamenilor de afaceri si a deschiderii lor catre noi culturi, compania Cristinei Groza ofera servicii de consultanta Feng Shui pentru sfera business in Asia (Singapore, Thailanda), Australia, dar si in Europa (Ungaria, Spania si Austria) sau chiar la Cairo. Astazi, portofoliul companiei Barnett & Partners cuprinde peste 300 de clienti din Romania si deruleaza mai bine de 50 de proiecte in afara granitelor tarii.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy